fbpx
 

Bel mij terug

 

Stuur ons een mail

info@vaiforte.com

Even goed lezen...

Vai Forte is aangesloten bij de Stichting GGTO en de VvKR.

 

De GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens jouw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jouw verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15,- per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Wij berekenen deze bijdrage gespecificeerd aan jou door.


De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.


Onze reizen worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld en via onze site zo compleet mogelijk aangeboden.


 • Het is goed om te weten dat wij in principe geen éénpersoonskamers beschikbaar hebben maar de ruime kamers (en indien noodzakelijk bedden) met elkaar delen. Wil je dat liever niet dan kan je dat uiteraard aan ons doorgeven en zullen wij een oplossing (evt. tegen een meerprijs) proberen te bieden.
 • Bij onze vliegreizen hebben wij een bedrag van maximaal €200,- (excl. hand- en ruimbagage) opgenomen voor vliegtickets. Mochten de tickets op moment van boeken duurder uitvallen dan zullen wij het verschil vooraf kenbaar maken en na akkoord extra in rekening brengen.
 • Na het tonen van jouw interesse in een van onze reizen sturen we per mail nog aanvullende informatie omtrent de gekozen reis waarna je vrij bent om dan een keuze te maken of je mee wilt gaan of niet.
 • Het invullen van een formulier verplicht je dus nog tot niks.
 • Onze reizen zijn gebaseerd op voldoende deelname. Mocht een reis door onvoldoende deelname geen doorgang vinden dan laten wij dat minimaal 4 weken voor vertrek aan jou weten en ontvang jij jouw reeds betaalde geld uiteraard terug.
 • Wij raden ten zeerste aan om een reis- en annuleringsverzekering voor vertrek af te sluiten. Vai Forte kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal van jouw eigendommen tijdens de reis.
 • Check ook of jouw zorgverzekering eventuele calamiteiten vergoedt in het buitenland. Vai Forte is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Onze tarieven zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

Annuleren van jouw reis kan altijd. Wij hanteren vanaf het moment van boeken de onderstaande annuleringskosten:

 • geen kosten tot twaalf weken voor vertrek
 • 50% van de reissom tot acht weken voor vertrek
 • 65% van de reissom tot zes weken voor vertrek
 • 75% van de reissom tot vier weken voor vertrek
 • 100% van de reissom tot twee weken voor vertrek

Coronavirus: onze volgende reis staat gepland op 13 juni en dan kan de wereld er gelukkig weer heel anders uitzien. Als reisorganisator hebben wij en jij als klant te maken met rechten en plichten. Lees zeker ook dit artikel


Aansprakelijkheid

Hoewel er grote zorg wordt besteed aan de opmaak en inhoud van onze website, kan het voorkomen dat je onjuistheden op de website aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle getoonde reizen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij.

Privacy
Vai Forte respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. Wij stellen jouw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door jouw geboekte reis.

Copyright
Alle publicaties van Vai Forte zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit onze communicatie mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Vai Forte.

Met Vai Forte reis je veilig want wij zijn aangesloten bij:

Vai Forte is onderdeel van RLD BV Nederland

Rozendijk 22
1791PE Den Burg

KVK: 72007435
BTW: NL8589.40.140.B01