fbpx


Even heel goed lezen...

Vai Forte is aangesloten bij de Stichting GGTO en de VvKR en daarmee bieden wij jou bepaalde garanties!

De GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens jouw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jouw verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Wij berekenen deze bijdrage gespecificeerd aan jou door.

De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 • Na het tonen van jouw interesse in één van onze reizen nemen wij contact met jou op voor aanvullende en gedetailleerde informatie over de door jou gekozen reis. Daarna ben je vrij de keuze te maken of je meegaat of niet. Wij vinden het heel belangrijk dat jij je goed voelt bij ons en de reis. 
 • Het invullen van het formulier via onze website verplicht je dus nog tot niets.
 • Het is goed om te weten dat jij op onze rouw-, verlies- en vervolgreizen in principe een slaapkamer met badkamer voor jou alleen tot je beschikking hebt. Ga je samen met jouw partner met ons mee op reis dan hebben we uiteraard een tweepersoonskamer voor jullie samen. 
 • Bij onze vliegreizen hebben wij een bedrag van maximaal €200,- (excl. hand- en ruimbagage. Deze extra kosten zijn afhankelijk van met welke vliegtuigmaatschappij wij vliegen) opgenomen voor vliegtickets. Mochten de tickets op moment van boeken duurder uitvallen dan zullen wij het verschil vooraf kenbaar maken en extra in rekening brengen. 
 • Onze groepsreizen worden met de grootste zorg door ons en onze coaches samengesteld en via onze website zo compleet mogelijk aangeboden. Het is belangrijk om te weten dat al onze groepssessies verplicht zijn om te volgen. 
 • Onze reizen zijn gebaseerd op voldoende deelname. Mocht een reis door onvoldoende deelname geen doorgang vinden dan laten wij dat minimaal 4 weken voor vertrek aan weten en ontvang je het reeds betaalde bedrag terug.
 • Wij raden ten zeerste aan om een goede reis- en annuleringsverzekering voor vertrek af te sluiten. Vai Forte kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal van eigendommen tijdens de reis. Je reist dus op eigen risico met ons mee. 
 • Reisdata kunnen mogelijk enkele dagen verschuiven door gewijzigde vluchtdata.
 • Check ook of jouw zorgverzekering eventuele calamiteiten vergoedt in het buitenland. Vai Forte is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Indien je psychiatrische geneesmiddelen gebruikt zoals kalmeer- en slaappillen, antipsychotica of antidepressiva dan is het niet mogelijk om met ons mee te reizen.
 • Onze tarieven zijn belast met 0% BTW.

1. Annuleren van een geboekte reis kan altijd.
Wij hanteren vanaf het moment van boeken de onderstaande annuleringskosten:

 • 25% van de reissom tot twaalf weken voor vertrek
 • 50% van de reissom tot acht weken voor vertrek
 • 65% van de reissom tot zes weken voor vertrek
 • 75% van de reissom tot vier weken voor vertrek
 • 100% van de reissom tot twee weken voor vertrek

2. COVID-19 richtlijnen – ALGEMEEN

 • Om jouw en onze veiligheid te garanderen, houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheid. Tijdens ons verblijf zullen wij ook strikt de richtlijnen volgen van het betreffende land. We vermelden er wel expliciet bij dat je ten alle tijden geheel op eigen risico met ons meereist en wij niet aansprakelijk zijn of gesteld kunnen worden voor optredende ziekteverschijnselen bij jou of meereizenden.
 • Wij verwijzen door naar de websites van de Nederlandse en Belgische overheden, voor de laatste richtlijnen rond de reizen en maatregelen per land. Uiteraard ontvang je van ons ook nog een mail met daarin alle actuele richtlijnen.
 • Mocht een van onze coaches onverhoopt niet mee kunnen door bijvoorbeeld een positieve testuitslag dan zullen wij voor een geschikt alternatief zorgen. De geplande reis zal dan ook gewoon doorgang vinden.

3. Aansprakelijkheid
Hoewel er grote zorg een aandacht wordt besteed aan de opmaak en inhoud van onze website, kan het voorkomen dat er onjuistheden op de website worden aangetroffen. Wij aanvaarden hierover geen enkele aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle getoonde reizen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij.

4. Privacy
Vai Forte respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. Wij stellen jouw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door jouw geboekte reis.

5. Copyright
Alle publicaties van Vai Forte zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit onze communicatie mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Vai Forte.

Met Vai Forte reis je veilig want wij zijn aangesloten bij:

Vai Forte is onderdeel van RLD BV Nederland

Burgwal 9A
1791AH Den Burg

KVK: 72007435
BTW: NL8589.40.140.B01