fbpx


Even goed lezen...

Vai Forte is aangesloten bij de Stichting GGTO en de VvKR.

De GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens jouw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jouw verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15,- per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Wij berekenen deze bijdrage gespecificeerd aan jou door.

De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 • Onze reizen worden met de grootste zorg samengesteld en via onze website zo compleet mogelijk aangeboden.
 • Na het tonen van jouw interesse in één van onze reizen sturen we jou per mail aanvullende en gedetailleerde informatie over de door jou gekozen reis. Daarna ben je vrij de keuze te maken of je meegaat of niet.  
 • Het invullen van het formulier via onze website verplicht je dus nog tot niets.
 • Het is goed om te weten dat wij op onze rouw- en verliesreizen in principe geen éénpersoonskamers beschikbaar hebben maar de ruime kamers (en indien noodzakelijk bedden) met elkaar delen. Let wel dat dit kan verschillen per accommodatie, wij vermelden dit steeds ook in de gedetailleerde informatie per mail. Wil je dat liever niet dan kan je dat uiteraard aan ons doorgeven en zullen wij een oplossing (evt. tegen een meerprijs) proberen te bieden. Op onze relatiereizen hebben wij uitsluitend tweepersoonskamers beschikbaar.
 • Bij onze vliegreizen hebben wij een bedrag van maximaal €200,- (excl. hand- en ruimbagage) opgenomen voor vliegtickets. Mochten de tickets op moment van boeken duurder uitvallen dan zullen wij het verschil vooraf kenbaar maken en extra in rekening brengen.
 • Onze reizen zijn gebaseerd op voldoende deelname. Mocht een reis door onvoldoende deelname geen doorgang vinden dan laten wij dat minimaal 4 weken voor vertrek aan weten en ontvang je het reeds betaalde bedrag terug.
 • Wij raden ten zeerste aan om een reis- en annuleringsverzekering voor vertrek af te sluiten. Vai Forte kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal van eigendommen tijdens de reis.
 • Check ook of jouw zorgverzekering eventuele calamiteiten vergoedt in het buitenland. Vai Forte is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Onze tarieven zijn voor particulieren zijn inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

Annuleren van een geboekte reis kan altijd. Wij hanteren vanaf het moment van boeken de onderstaande annuleringskosten:

 • 25% van de reissom tot twaalf weken voor vertrek
 • 50% van de reissom tot acht weken voor vertrek
 • 65% van de reissom tot zes weken voor vertrek
 • 75% van de reissom tot vier weken voor vertrek
 • 100% van de reissom tot twee weken voor vertrek

Coronavirus:

 • Wij houden ons voor onze en jouw veiligheid strikt aan de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheid. Tijdens ons verblijf zullen wij ook strikt de richtlijnen volgen van het betreffende land.
 • Voorafgaand aan de reis ontvangen wij van jou een officiële negatieve Covid-19 test en vertrouwen wij erop dat je alleen met ons meereist indien je geen ziekteverschijnselen hebt. 
 • Mocht een reis door het coronavirus, andere epidemie of pandemie geen doorgang vinden dan verplaatsen wij in nauw overleg met elkaar de geboekte reis naar een andere datum.

Aansprakelijkheid
Hoewel er grote zorg een aandacht wordt besteed aan de opmaak en inhoud van onze website, kan het voorkomen dat er onjuistheden op de website worden aangetroffen. Wij aanvaarden hierover geen enkele aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle getoonde reizen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij.

Privacy
Vai Forte respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. Wij stellen jouw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door jouw geboekte reis.

Copyright
Alle publicaties van Vai Forte zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit onze communicatie mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Vai Forte.

Met Vai Forte reis je veilig want wij zijn aangesloten bij:

Vai Forte is onderdeel van RLD BV Nederland

Burgwal 9A
1791AH Den Burg

KVK: 72007435
BTW: NL8589.40.140.B01