fbpx
 

Bel mij terug

 

Stuur ons een mail

info@vaiforte.com

Even goed lezen...

Vai Forte is aangesloten bij de Stichting GGTO. Deze stichting staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens jouw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jouw verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15,- per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Onze reizen worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld en via onze site zo compleet mogelijk aangeboden.

  • Het is goed om te weten dat wij in principe geen éénpersoonskamers beschikbaar hebben maar de ruime kamers (en indien noodzakelijk bedden) met elkaar delen. Wil je dat liever niet dan kan je dat uiteraard aan ons doorgeven en zullen wij een oplossing (evt. tegen een meerprijs) proberen te bieden.
  • Bij onze vliegreizen hebben wij een bedrag van maximaal €200,- (incl. standaard handbagage) opgenomen voor vliegtickets. Mochten de tickets op moment van boeken duurder uitvallen dan zullen wij het verschil vooraf kenbaar maken en na akkoord extra in rekening brengen.
  • Na het tonen van jouw interesse in een van onze reizen sturen we per mail nog aanvullende informatie omtrent de gekozen reis waarna je vrij bent om dan een keuze te maken of je mee wilt gaan of niet.
  • Het invullen van een formulier verplicht je dus tot niks.
  • Onze reizen zijn gebaseerd op voldoende deelname. Mocht een reis door onvoldoende deelname geen doorgang vinden dan laten wij dat minimaal 4 weken voor vertrek aan jou weten en ontvang jij jouw reeds betaalde geld uiteraard terug.
  • Wij raden aan om een reis- en annuleringsverzekering voor vertrek af te sluiten.
  • Check ook of jouw zorgverzekering eventuele calamiteiten vergoedt in het buitenland.

Aansprakelijkheid
Hoewel er grote zorg wordt besteed aan de opmaak en inhoud van onze website, kan het voorkomen dat je onjuistheden op de website aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle getoonde reizen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij.

Privacy
Vai Forte respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. Wij stellen jouw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door jouw geboekte reis.

Copyright
Alle publicaties van Vai Forte zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit onze communicatie mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Vai Forte.

 

Vai Forte is onderdeel van RLDBV Nederland
Rozendijk 22
1791PE Den Burg
KVK: 72007435
BTW: NL8589.40.140.B01

Met Vai Forte reis je veilig!

 
 
 

Neem contact met ons op