fbpx

Beleef Madeira

Madeira prijkt al jaren bovenaan in de lijst van ‘World’s Leading Island Destinations’. Ondanks dat, is het een plek die nog niet is ontdekt door de grote massa. Ruwe natuur en bergen, uitzicht op de azuurblauwe oceaan, een prachtige jachthaven en idyllische straatjes, Madeira heeft het.

  • Luxe & comfort
  • Gloednieuwe accommodatie
  • Nederlandstalige eigenaars Dave & Anne
  • Unieke locatie & uitzicht

Calheta Boutique Houses

Op het zonnige Portugese eiland Madeira, beschut gelegen in de kom van Arco da Calheta, ligt Calheta Boutique Houses. Misschien wel op het meest romantische plekje van het eiland, met fenomenaal uitzicht op de Atlantische Oceaan en de Arco vallei. Luxe beleving, natuurlijke materialen, authentieke details, een rustgevende sfeer en aandacht voor het milieu. 

Na bijna zestien jaar een succesvol hotel en horecabedrijf te hebben gerund op Texel,
stapten Dave Huizinga en zijn partner Anne Rienstra in januari 2018 op het vliegtuig om een nieuw leven te beginnen op Madeira. Voor de buitenwereld kwam dit nieuws als een verrassing. Maar voor Dave en Anne was het tijd om de switch te maken. Meer tijd voor zichzelf en een sociaal leven opbouwen, dat waren de vooruitzichten. Ze besloten een landgoed op Madeira te kopen. ‘Calheta Boutique Houses’ was geboren.

“Door uit onze comfortzone te stappen en het vertrouwde leven achter ons te laten, zijn er heel wat nieuwe, mooie kansen op ons pad gekomen. Elke dag beseffen we hoe speciaal het is om wakker te worden op Madeira. Wij voelen ons hier echt thuis. De mensen, het klimaat en de fantastische vergezichten maken het tot dé perfecte omgeving om onze levens voort te zetten. Wij leven hier elke dag ons mooiste leven.”

Vai Forte koos Calheta Boutique Houses dan ook uit als thuisbasis voor de reizen naar Madeira. Het inspirerende verhaal van Dave en Anne, de prachtige locatie waar je de mooiste sunsets kunt bewonderen in combinatie met ons aanstekelijke programma, maken dit tot dé perfecte plek om doelen te bereiken. 

Onze geplande Madeira reizen

Verliesreis met Manu Keirse en Pascale de Vries

15 januari t/m 22 januari Madeira

€ 3.250
p.p. all inclusive

Manu Keirse en Pascale de Vries zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 15/01/2022 tot 22/01/2022
Vliegen met Transavia van Amsterdam naar Funchal
Accommodatie: we verblijven in de luxe vakantiehuisjes van Calheta Boutique Houses, alle info zie onze pagina Madeira
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen.

Lees onze algemene voorwaarden.

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.