fbpx

Ilse Voeten

"Ik hou ervan mensen te begeleiden in hun zoektocht naar innerlijke rust, in wie ze zijn, wat ze doen en wat ze willen bereiken."

Wees trots op jezelf...

‘Be gentle and unique!’ het levensmotto van Ilse. “Accepteer je goede en minder goede kanten met liefde voor jezelf. Er loopt maar 1 uniek exemplaar van jou op deze wereld rond. Wees daar trots op!”

Vandaag de dag leeft Ilse haar passie als erkend stress- en burn-outcoach met oog voor balans tussen ratio en voelen. Zij is zo iemand die de innerlijke kracht in jou weer naar bovenhaalt. Een kracht die ze zelf heeft (terug)gezocht en gevonden na een moeilijke periode in haar leven.

Een bittere scheiding, tien jaar geleden, maakte dat zij zich volledig ging wegcijferen. Haar levensdoel werd ‘goed doen voor iedereen’ met in de eerste plaats haar kinderen. Ze holde zichzelf voorbij, stopte haar gevoelens weg en maakte dat de buitenwereld zag dat zij het allemaal onder controle had, ze kon het allemaal wel alleen. Deze façade, haar masker was haar bescherming… echter zeer onrealistisch. Haar lichaam, verstand en geest raakten uit balans en konden het ritme niet volgen.

Ilse besloot om zich te gaan verdiepen in zichzelf én anderen. Gedurende drie jaar leerde ze meer over het ‘mens’ zijn als deel van een systeem, verleden, heden en toekomst. Vandaag gaat Ilse vol passie aan de slag met mensen op zoek naar balans in zichzelf, hun werk en hun relatie met anderen. Mensen die ook hun eigen kracht willen (her)ontdekken.

“Ik ga graag met mensen op pad om hun (h)erkennnig te geven aan hun valkuilen, blokkades, patronen en inzicht te geven in hun parelzijde, hun kwaliteiten en vaardigheden.” Ilse kan als erkend KernTalentenanalist jouw persoonlijkheid en talenten verbinden met je karakterstructuren of maskers. Ze gaat op een dieper niveau kijken wat de reden is dat bepaalde zaken onmiddellijk worden aanpakt en andere niet, je ja blijft zeggen als je nee bedoelt. Ze geeft jou een kijk achter de muur die je hebt opgetrokken om een leven te leiden dat je ooit hebt gewild.

Door met een systemische blik hiernaar te kijken maakt ze ook de invloed van jouw familiesysteem helder. Dit systeem kan je leven namelijk ettelijke generaties beïnvloeden. Het inzicht in patronen die van generatie op generatie worden doorgegeven, geven een diepere kijk op de ‘innerlijke ik’ en wie jij bent ‘achter het masker’. Door dit alles te weten kan ratio stil worden en het gevoel binnenkomen. 

Naast haar passie voor coachen is Ilse een echte muziekfanaat. Je kan haar het ganse jaar terugvinden op diverse concerten en festivals, genietend van de sfeer, het gezelschap, het biertje en de muziek. Muziek hanteert ze dan ook graag als ze mensen terug in verbinding brengt met hun gevoel. 

Ilse begeleidt jou in jouw eigen zoektocht naar innerlijke rust, naar wie je echt bent, wat je doet en wat je wilt bereiken. Zij kan jou leren hoe te leven vanuit je hart met respect voor jouw voorgeschiedenis, je afgelegde weg en je eigen IK.

Alle geplande reizen met Ilse

Ga mee op pad met Ilse...

ocean-water-wave-photo-1295138

Coaching

Stress, een woord met een negatieve klank, een waarschuwing dat we verkeerd bezig zijn. Terwijl het ook iets positiefs is: een motivatie om buiten onze comfortzone te stappen, een signaal om ons leven te veranderen. Maar wanneer stress te lang duurt leidt dit misschien wel tot een burn-out. Tijd om er samen iets aan te doen...

Aerial view of sea waves and fantastic Rocky coast, Montenegro

Kerntalent

Of het nu om je loopbaan of studies gaat, af en toe kom je op dat kruispunt in je leven dat jij jezelf afvraagt: Ga ik dit mijn hele leven (willen) blijven doen? Ga ik hier mijn plezier en energie uit halen? Is er iets anders voor me weggelegd? Wat sluit aan bij mijn talenten, vaardigheden, competenties,... Samen met jou maak ik een blauwdruk van jezelf.

Waves on the beach as a background. Beautiful natural background at the summer time

Workshop

Ben je de ratrace, je weet wel, die ren-je-rot in je leven ook zo beu… je steeds ten dienste van anderen te stellen waardoor je jezelf voorbij loopt…? Met ‘Ritme in je rust’ neem jij de kans om te luisteren, na te denken, te doorvoelen, te ontspannen, te doen… je leven in eigen handen te nemen zodat je lichter en energieker jouw weg bewandelt.