fbpx

Lennie Bauwens

"Niet alleen de bestemming, maar ook de emotie en gemoedstoestand zijn belangrijk tijdens een reis."

Reizen werkt helend...

Ontdek samen met Lennie het authentieke Puglia, SALIGIA reis 21-28 april 2023

Als kind wilde ik archeologe worden, echter werd ik lerares in het lager onderwijs. Hier kon ik ook één van mijn passies kwijt, kennis bijbrengen over geschiedenis en cultuur maar ook kinderen en hun ouders inspireren. Tijdens de schoolvakanties ging ik reizen, na zo’n reis kwam ik weer als herboren thuis. 

Na een aantal jaren lesgeven voelde ik me niet helemaal meer op mijn plek in het onderwijs. Ik ging voor mezelf op een innerlijke ontdekkingsreis en besloot om het kleine meisje in mij weer wakker te schudden. Na deze intensieve zoektocht werd duidelijk dat ik én mensen wil vooruit helpen in het leven én de geschiedenis wil induiken. Zo besloot ik een cursus life coaching te volgen. Met mijn diploma op zak besloot ik alles achter te laten in België en naar Ostuni te trekken. Deze nog vrij onbekende streek voor de toerist met een bijzonder rijke geschiedenis werd mijn nieuwe thuisbasis. 

Uit eigen ervaring weet ik dat reizen helend werkt. Zelf draag ik ook mijn rugzakje mee in het leven en reizen gaf (en geeft) me de kracht om weer volop in het leven te kunnen staan. Deze kracht wil ik ook graag bij jou weer hervinden. 

Daarom neem ik jou mee op ontdekkingstocht door het authentieke Puglia, niet de standaard geijkte toeristische routes, maar wel de nog onbekende plekjes die alleen de locals kennen. Aan de hand van de zeven hoofdzonden, SALIGIA (oftewel een ezelsbruggetje om de zeven hoofdzonden te onthouden), laat ik jou op een unieke en bijzondere manier kennis maken met de rijke geschiedenis en cultuur. Ik laat jou ook de deugden ontdekken en dus gaan we ook heerlijk uit eten, proeven we de lekkerste wijnen en maken we veel plezier. 

Een lach maar ook een traan, op deze reis is er plaats voor ieders verhaal en dat in een veilige omgeving. Gelijkgestemde mensen met een rugzakje die ervoor kiezen om volop (weer) in het leven te staan. Die klaar zijn om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen aan te gaan. Ik help jou hier graag bij!

Onze geplande reizen met Lennie

Saligia reis, hervind jouw levensvreugde met Lennie Bauwens

21 - 28 april 2023, Puglia

€ 3.250
p.p. all inclusive

Tijdens deze reis nemen we je mee op ontdekkingstocht door het authentieke Puglia. De hak van de Italiaanse laars was lang onbekend bij de toerist. Mooie natuurgebieden, ruige kusten, authentieke dorpjes, veel zon, lekker eten en heerlijke wijn. Hier ontdek je nog het echte ongerepte Italië met zijn gastvrije inwoners die ervoor zorgen dat je hier nooit meer weg wilt gaan. Op deze reis bieden we een veilige omgeving voor iedereen die te maken heeft gehad met verlies en verdriet, gelijkgestemde mensen die samen weer volop in de kracht van het leven willen staan. Klik hier voor meer info.

Data: van 21/04/2023 tot 28/04/2023
Vliegen van Eindhoven naar Brindisi
Accommodatie: we verblijven 5 nachten in de prachtige accommodatie Villa Gufo in Ostuni (Zuid-Italië), 1 nacht in Matera en 1 nacht in Lecce. Totaal 7 nachten, 8 dagen.
Prijs: € 3.250 p.p. inclusief vluchten heen & terug, uitstappen, alle verplaatsingen, overnachting in Matera en Lecce, accommodatie in Ostuni inclusief alle faciliteiten, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken).

Lees onze algemene voorwaarden.

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.