fbpx

Manu Keirse

Zijn hele leven staat in het teken van anderen helpen omgaan met verlies en verdriet. Manu Keirse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste rouwexperts. Toch noemt hij zichzelf liever geen expert, 'de echte experts zijn mensen die verdriet beleven en mij hun diepste gevoelens toevertrouwen, zij zijn mijn professoren'.

Zo dichtbij kom je anders nooit...

Manu Keirse is Emeritus hoogleraar verliesverwerking Faculteit geneeskunde KU Leuven, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het gaat over verlies. Hij schreef verschillende bestsellers die vertaald werden in vele talen. Manu Keirse gaat dieper in op de verschillende soorten van rouw. Verlies door de dood, maar ook verliessituaties die – vaak onterecht – onderbelicht blijven, zoals verlies van gezondheid, werk of toekomstperspectief.

“Je moet rouw niet verwerken, maar overleven. Het woord ‘verwerken’ gebruikt ik liever niet. Want hoe vaak word je niet gevraagd: Heb je dat nu nog niet verwerkt?. Alsof rouw en verdriet over en voorbij zouden gaan. Als je kind sterft, draag je dat je verdere leven met je mee. Dat wil niet zeggen dat je voortdurend in tranen bent, wel dat je tot op je sterfbed je kind blijft missen. Daarom spreek ik liever over ‘overleven’.”

Manu reist enkele keren per jaar met ons mee naar diverse bestemmingen, op zo’n verliesreis staat Manu zelf ook middenin de groep. Naast de professionele groeps- en individuele sessies is Manu heel persoonlijk benaderbaar voor een goed gesprek of advies. Hij reist samen met zijn vrouw Maggy met ons mee, zit samen met iedereen aan tafel en logeert in dezelfde accommodatie. Zo dichtbij kom je anders nooit. Het is net deze combinatie van samen op reis gaan en professionele therapie volgen dat deze beleving uniek maakt. 

Tijdens groepsessies geeft Manu een algemene omkadering over verlies en verdriet. Rekening houdend met ieders persoonlijk verhaal. Tijdens de individuele sessies gaat Manu dieper in op jouw persoonlijke situatie en wordt er 1 op 1 begeleiding gegeven. 

 

Alle geplande rouw- en verliesreizen met Manu Keirse

Verliesreis met Manu Keirse, Katrijn Desteghe en Ilse Voeten

25 september tm 2 oktober Ostuni (vol)

€ 3.250
p.p. all inclusive

VOLZET!

Manu Keirse, Katrijn Desteghe en Ilse Voeten zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 25 september tot 2 oktober 2022
Vliegen van Eindhoven naar Brindisi
Accommodatie: we verblijven in onze eigen luxe accommodatie Villa Gufo in het prachtige Ostuni (Zuid-Italië), je beschikt over een aparte slaapkamer met privé badkamer. Zie onze pagina Ostuni
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen indien het programma en weer dat toelaten.

Lees onze algemene voorwaarden.

Nog meer Manu Keirse...

De boeken van Manu zijn stuk voor stuk bestsellers.
Onmisbare gidsen voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet.
Liever Manu aan het woord op jouw evenement? Dat kan!

Helpen bij verlies en verdriet

In deze volledig nieuwe editie toont Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden.

Ander Leven Manu

Nieuw boek: Anders leven

Onze huidige maatschappij eist zijn tol: ouderen voelen zich aan de kant geschoven, jongere mensen branden op en kwetsbare mensen krijgen niet de zorg die ze verdienen.

Vai Forte - manukeirse

Boek Manu Keirse
als spreker

Manu is een veelgevraagd spreker over verlies, rouw en verdriet in binnen- en buitenland. Zijn lezingen hebben reeds velen geïnspireerd. Boek Manu exclusief via Vai Forte.

Ervaringen van onze deelnemers

Boek Manu Keirse als spreker...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.