fbpx

Pascale de Vries

"Wanneer verlies op je pad komt zal het ergens een keer aandacht van je vragen. Iedereen loopt daarin zijn eigen pad. Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in je huidige situatie om weer verbinding te maken met jezelf."

Op zoek naar de vonk en het geluk...

Pascale is gediplomeerd coach, naast haar opleidingen neemt Pascale vooral ook haar eigen levenservaring mee. Hoe het overlijden van haar broer door zelfdoding een enorme impact had op haar eigen leven en werk. Hoe moeilijk het was om te wennen aan haar nieuwe rol binnen het gezin, het worstelen met het gemis, haar gevoelens en de pijn. Een zoektocht naar hulp en naar zichzelf om vervolgens weer uit het dal te kunnen klimmen, want de liefde blijft. Zij maakt graag verbinding met jou met oprechte aandacht vanuit haar hart en met haar hoofd. 

“Een verlies vraagt aandacht om met mildheid aangekeken te worden. Na het overlijden van mijn broer door suïcide heb ik letterlijk stil moeten staan om het verlies aan te kunnen kijken. Ik heb opnieuw leren ordenen en herschikken. Ik heb weer gezien hoe thema’s als loyaliteit, aanpassen en zwijgen doorwerken over generaties in mijn systeem. 

Door hulp te zoeken en meer te gaan lopen kon ik opnieuw afstemmen op wie ik nu ben. Ik ben gaan herontdekken wat voor mij waardevol is. Ik doe weer wat voor mij goed voelt en waar ik blij van word. Op zoek naar de vonk en het geluk! Ik zie dat elke dag de zon op komt. Ook naast het verdriet en het gemis, de liefde blijft!

Als coach loop ik mee op jouw pad en stoppen we onderweg daar waar jij voelt dat nodig is. Om te zijn met dat wat er is, ideeën vast te leggen, om stil te staan, extra diep adem te halen of om te genieten van de plek waar je je op dat moment bevindt. Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in je huidige situatie en weer verbinding te maken met jezelf.”

Alle geplande rouw- en verliesreizen met Pascale

Verliesreis rond het thema zelfdoding met Manu Keirse & Pascale de Vries

20 t/m 24 april 2021 Madeira

€ 2.950
p.p. all inclusive

Deze reis heeft als specifiek thema “het verlies van een dierbare na zelfdoding”. Het rouwproces na zelfdoding verloopt vaak anders. Er kunnen vele tegenstrijdige gevoelens zijn, onopgeloste vragen, schuldgevoelens, kwaadheid of gevoelens van schaamte naar de buitenwereld toe. Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding kan dat op verschillende manieren traumatisch voor je zijn. Hoe kan je zelf mentaal of lichamelijk herstellen na deze traumatische ervaring en hoe kan je weer verder in het leven met dit blijvend verdriet.

Manu Keirse en Pascale de Vries zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal. Ook kan je op deze reis steun en erkenning vinden in het contact met andere nabestaanden. Meer info over deze reis lees je hier.

Data: van 20/04/2021 tot 24/04/2021
Vliegen: van Amsterdam Schiphol naar Funchal Airport
Accommodatie: Calheta Boutique Houses, voor alle info en foto’s zie onze pagina Madeira
Prijs: € 2.950 p.p. inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen.

Lees onze algemene voorwaarden.

Nog meer Pascale...

Walk & Talk

Frisse buitenlucht, een natuurlijke omgeving, weg van dagelijkse afleidingen. Pascale wandelt met jou mee in de natuur. "We praten over dat wat zich aandient, over dat wat je nodig hebt en hoe je dingen kunt laten gebeuren. Van tevoren ligt er niks vast, de enige vaste elementen zijn jij, de natuur en ik."

Kinderen Pascale de Vries

Kinderen & jongeren

"Ik laat kinderen en jongeren graag weer ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn en dat ze zelf in staat zijn om oplossingen te vinden ook in voor hen lastige situaties. Bijvoorbeeld met thema's als rouw en verlies, zelfvertrouwen en het leren verstaan van emoties. Werken vanuit de verbinding die we samen aangaan."

Pascale in Madeira

Pascale schrijft

Pascale neemt je mee in haar eigen leven en emoties, omgaan met verlies en verdriet, moeder zijn van drie prachtige kinderen. De persoon achter de coach, puur, eerlijk en oprecht. Wat drijft haar om om anderen weer vooruit te helpen in het leven en waar stoot zij zelf tegenaan in haar eigen zoektocht naar geluk.

Ervaringen van onze deelnemers

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.