fbpx

Ronald & Julie

Als je met ons meegaat op reis,
dan kom je als veranderd mens weer thuis.

Bezielers van Vai Forte...

Het idee om Vai Forte op te richten is als vanzelf ontstaan, doordat we allebei te maken hebben gehad met verdriet in het leven. Het verlies van een ouder, moeilijke kinderjaren, een scheiding en moeilijke relatie. We zijn allebei hardwerkende mensen en op een gegeven moment vroegen we ons af: waar zijn we mee bezig? We kwamen in contact met psychologen maar daar vonden we eigenlijk niet de hulp die we zochten of op dat moment nodig hadden. 

Uit onze eigen ervaringen en zoektocht werd Vai Forte geboren. Onze reizen staan in het teken van drie uitgangspunten: aandacht, groei én genieten. Je gaat met meerdere TOP-professionals op reis en krijgt therapie van iemand die de beste is in zijn of haar vakgebied. Daarnaast zijn we met gelijkgestemden en is er dus veel aandacht en begrip voor elkaar. Iets wat thuis vaak moeilijk te krijgen is. Je werkt in individuele en groepssessies aan je eigen problematiek maar tegelijkertijd ben je er ook voor elkaar en zijn anderen er voor jou. En natuurlijk is er ook tijd voor jezelf en mag je genieten van een heerlijke accommodatie, lekker uiteten en de regio verkennen. Deze ingrediënten maken jouw reis uniek en levensveranderend.

Mensen die met ons op reis gaan worden geconfronteerd met hun eigen leven. Ze werken aan hun innerlijk, krijgen weer zin om dingen te ondernemen en om van het leven te genieten. Uit ervaring weten we dat onze deelnemers echt als een veranderd mens weer thuis komen. Samen met onze coaches staan wij ook midden in de groep en leven letterlijk mee. Hieruit zijn al heel wat nieuwe vriendschappen ontstaan. 

Gedurende een dag op reis is er veel afwisseling. Er zijn blokken waar de sessies worden ingepland er er worden activiteiten georganiseerd om de regio te verkennen. Wij ontzorgen onze gasten volledig en zorgen dat alles tot in de kleinste details wordt uitgewerkt en geregeld. De ontspannenheid is net zo belangrijk als de innerlijke verandering. Dit voelt niet als werken voor ons, dit is wat we altijd al hebben willen doen en maakt ons gelukkig. 

>> Bekijk hier onze geplande rouw- en verliesreizen

Wat kunnen we nog voor jou betekenen...

Wens je één van onze professionals te boeken op jouw evenement? Dat kan via ons!
Onze reizen kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw gezelschap: persoonlijk en zakelijk.

Maatwerk voor jouw gezelschap

Wij werken voor jouw specifieke gezelschap een reis op maat uit. Dit kan zowel persoonlijk als zakelijk. Wij zorgen voor de professionals en regelen de volledige reis van A tot Z.

Manuela May

Boek Manuela Pieterse als spreker

Tijdens haar lezing "het leven is mooi" vertelt Manuela hoe zij na de moord op haar dochter door een diep dal ging maar de kracht hervond om door te gaan en anderen te helpen.

Vai Forte - manukeirse

Boek Manu Keirse
als spreker

Manu is een veelgevraagd spreker over verlies, rouw en verdriet in binnen- en buitenland. Zijn lezingen hebben reeds velen geïnspireerd. Boek Manu exclusief via Vai Forte.

Ervaringen van onze deelnemers

Ik heb interesse in maatwerk...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op!

Boek Manuela als spreker...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.

Boek Manu Keirse als spreker...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.