fbpx

Exclusief & onvergetelijk

Wij brengen je naar de prachtigste locaties waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Het kleinste detail krijgt de grootste aandacht. Zodat jij kunt genieten in een prettige en inspirerende omgeving.

Alles is geregeld...

De beste plek om je toekomst te bepalen is weg van je vertrouwde omgeving. Daarom nemen wij onze gasten mee naar unieke oorden waar jij (of je team), samen met onze professionals, een meerdaagse life-changing experience aan gaat. De unieke mix van inspirerende begeleiders/sprekers, aansprekende thema’s en uitdagende activiteiten in een bijzondere omgeving, zorgen ervoor dat talenten worden benut en passies worden geleefd.

Elke dag staan we voor je klaar en dagen wij jou, maar ook onszelf, uit om grenzen te verleggen. Respect, inzet, kwaliteit en vertrouwen staan daarbij hoog in het vaandel.

De Vai Forte experience start al voordat je je koffers hebt gepakt en eenmaal thuis helpen we waar nodig alles wat je aan ervaring hebt opgedaan in de praktijk te brengen. Graag volgen we jouw experience op de voet, want het behalen van jouw doelstelling is waar we het allemaal voor doen.

Waar wij voor staan:

Exclusief & onvergetelijk

Onze business- en persoonlijke reizen zijn life-changing experiences. Door een unieke mix van inspirerende sprekers, coaches en uitdagende activiteiten in een bijzondere omgeving, leren we je een andere kijk te krijgen op complexe of uitdagende situaties.

High-end locaties

Wij brengen je naar de prachtigste locaties waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Het kleinste detail krijgt de grootste aandacht. Zodat jij kunt genieten in een prettige en inspirerende omgeving.

Top notch mensen

Coaches en sprekers worden door ons naadloos gematcht met het doel of onderwerp van de reis én de groep. Onze nationale en internationale professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie.

Tailormade
experiences

Een reis met Vai Forte komt nooit standaard van de plank, maar is altijd een unieke maatwerk experience. Reislocatie, coaches/sprekers en programma worden perfect afgestemd op de doelstelling van het individu of groep.

Boek nu
en krijg je eigen gepersonaliseerde reiskit cadeau!

Geplande Business & Persoonlijke reizen

Hieronder vind je de reizen die op dit moment gepland staan en die je meteen kan boeken. Wil je zelf met een groep, team of gezelschap, dan zijn de reizen altijd maatwerk. Contacteer ons voor meer informatie.

  • Exclusief
  • Kleine groepen
  • Persoonlijke aanpak
  • Life-changing experience
Strelitzia blooming on Madeira, Portugal
Afgerond
Klantbeoordeling9.3
00

t/m

0

0

Leer van Manu Keirse omgaan met rouw, verlies en verdriet LATEN STAAN IVM GOOGLE)

Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Dimora Celeste zwembad
NIEUW
Klantbeoordeling9,3
00

t/m

Verliesreis met Manu Keirse & Manuela Pieterse

9 t/m 16 januari 2021

Verliesreis Manu Keirse en Manuela May Madeira (januari 2021)

Alles wat jij moet weten over rouw, verlies en verdriet! Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Vai Forte Go for it - madeira beach
Coming soon!
Klantbeoordeling8,7
00

t/m

Ostuni

Coming soon

Reset your mind met Marijke Fonteyn en Menno Siebinga

Zit je opgesloten in je eigen lichaam? Geen richting of toekomstperspectief. Stress, vermoeidheid, burn-out… Hoe geraak je hieruit en kom je weer in je eigen kracht. De training van Menno Siebinga is ontwikkeld door gedragswetenschappers…
Puglia
TOP experts!
Klantbeoordeling8,7
00

t/m

Ostuni

31 maart t/m 4 april 2020 - Ostuni (Italië)

Hervind je geluk en kracht (april 2020)

Stress, vermoeidheid, spanningen… je voelt je niet meer in balans en weet niet hoe eruit te geraken. Hoe zet je jezelf weer in de powermodus? Met het programma van Feike en Menno hervind je jouw kracht zowel mentaal als fysiek.

“A ship in harbor is safe, but that is not what ships are built for.”

John A. Shedd

Reis gemist?

Geen zorgen; vul je gegevens in en wellicht komt er ergens een gaatje vrij en dan nemen we contact met je op. Dat doen we sowieso om je meer informatie te geven over ons reisaanbod.