fbpx

Geplande reizen

Hieronder vind je onze inspiratiereizen die op dit moment gepland staan en meteen geboekt kunnen worden. Wil je met een team of gezelschap op pad, dan zijn onze reizen altijd maatwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Strelitzia blooming on Madeira, Portugal
Afgerond
Klantbeoordeling9.3
00

t/m

0

0

Leer van Manu Keirse omgaan met rouw, verlies en verdriet LATEN STAAN IVM GOOGLE)

Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Ostuni, Salento, Puglia
Afgerond
Klantbeoordeling9,3
00

t/m

0

0

Manu Keirse helpt jou hoe je kunt omgaan met rouw, verlies en verdriet op privé- en/of werkgebied (februari 2020)

Alles wat jij moet weten over rouw, verlies en verdriet! Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Dimora Celeste zwembad
NIEUW
Klantbeoordeling9,3
00

t/m

Verliesreis met Manu Keirse & Manuela Pieterse

9 t/m 16 januari 2021

Verliesreis Manu Keirse en Manuela May Madeira (januari 2021)

Alles wat jij moet weten over rouw, verlies en verdriet! Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Puglia
TOP experts!
Klantbeoordeling8,7
00

t/m

Ostuni

31 maart t/m 4 april 2020 - Ostuni (Italië)

Hervind je geluk en kracht (april 2020)

Stress, vermoeidheid, spanningen… je voelt je niet meer in balans en weet niet hoe eruit te geraken. Hoe zet je jezelf weer in de powermodus? Met het programma van Feike en Menno hervind je jouw kracht zowel mentaal als fysiek.
Vai Forte Go for it - madeira beach
Coming soon!
Klantbeoordeling8,7
00

t/m

Ostuni

Coming soon

Reset your mind met Marijke Fonteyn en Menno Siebinga

Zit je opgesloten in je eigen lichaam? Geen richting of toekomstperspectief. Stress, vermoeidheid, burn-out… Hoe geraak je hieruit en kom je weer in je eigen kracht. De training van Menno Siebinga is ontwikkeld door gedragswetenschappers…

Boek nu en krijg je eigen gepersonaliseerde reiskit cadeau!

Waar wij voor staan:

Exclusief & onvergetelijk

Onze business- en persoonlijke reizen zijn life-changing experiences. Door een unieke mix van inspirerende sprekers, coaches en uitdagende activiteiten in een bijzondere omgeving, leren we je een andere kijk te krijgen op complexe of uitdagende situaties.

High-end locaties

Wij brengen je naar de prachtigste locaties waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Het kleinste detail krijgt de grootste aandacht. Zodat jij kunt genieten in een prettige en inspirerende omgeving.

Top notch mensen

Coaches en sprekers worden door ons naadloos gematcht met het doel of onderwerp van de reis én de groep. Onze nationale en internationale professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie.

Tailormade
experiences

Een reis met Vai Forte komt nooit standaard van de plank, maar is altijd een unieke maatwerk experience. Reislocatie, coaches/sprekers en programma worden perfect afgestemd op de doelstelling van het individu of groep.

“Not all those
who wander are lost"

J.R.R. Tolkien

Reis gemist?

Geen zorgen; vul je gegevens in en wellicht komt er ergens een gaatje vrij en dan nemen we contact met je op. Dat doen we sowieso om je meer informatie te geven over ons reisaanbod.