fbpx

High-end locaties

De beste plek om je toekomst te bepalen is weg van je vertrouwde omgeving.

Mee naar andere oorden...

Het prikkelen en uitdagen van je geest: dat is waar Vai Forte sterk in is. Minstens zo belangrijk vinden wij de omgeving waarin dat gebeurt. Werken aan life-changing experiences begint voor ons met de locatie: deze moet perfect zijn en moet je weghalen uit je vertrouwde omgeving. Dit kan overal zijn, in Portugal, Zuid-Italië, Nederland of België… zolang je maar wordt uitgedaagd en geprikkeld om aan jezelf en/of je team te werken. Zo maken we het onvergetelijk. 

Alleen het beste.
Een reis met Vai Forte betekent dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat jij je experience zorgeloos kunt beleven. Je wordt volledig ontzorgd. Vervoer, overnachtingen, eten en drinken, coaching, alles is perfect geregeld. Kwaliteit en een uitmuntende service gegarandeerd. We nemen je mee naar de beste lokale adressen om heerlijk culinair te genieten en ondernemen inspirerende activiteiten in de omgeving. 

Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor ontspanning. Wij nemen je mee in een totaalervaring met een luxe die helemaal is afgestemd op de smaak en wensen van de deelnemers en die helemaal aansluit bij de doelstelling van jullie reis. 

Een impressie van onze prachtige locaties

Waar wij voor staan:

Exclusief & onvergetelijk

Onze business- en persoonlijke reizen zijn life-changing experiences. Door een unieke mix van inspirerende sprekers, coaches en uitdagende activiteiten in een bijzondere omgeving, leren we je een andere kijk te krijgen op complexe of uitdagende situaties.

High-end locaties

Wij brengen je naar de prachtigste locaties waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Het kleinste detail krijgt de grootste aandacht. Zodat jij kunt genieten in een prettige en inspirerende omgeving.

Top notch mensen

Coaches en sprekers worden door ons naadloos gematcht met het doel of onderwerp van de reis én de groep. Onze nationale en internationale professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie.

Tailormade
experiences

Een reis met Vai Forte komt nooit standaard van de plank, maar is altijd een unieke maatwerk experience. Reislocatie, coaches/sprekers en programma worden perfect afgestemd op de doelstelling van het individu of groep.

Strelitzia blooming on Madeira, Portugal
Afgerond
Klantbeoordeling9.3
00

t/m

0

0

Leer van Manu Keirse omgaan met rouw, verlies en verdriet LATEN STAAN IVM GOOGLE)

Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Dimora Celeste zwembad
NIEUW
Klantbeoordeling9,3
00

t/m

Verliesreis met Manu Keirse & Manuela Pieterse

9 t/m 16 januari 2021

Verliesreis Manu Keirse en Manuela May Madeira (januari 2021)

Alles wat jij moet weten over rouw, verlies en verdriet! Hoe ga je verder in het leven na een groot verlies of hoe help je anderen hierbij? Leer hoe je met verlies kan overleven, krijg inzichten in jouw emoties en hoe daarmee verder te gaan.
Vai Forte Go for it - madeira beach
Coming soon!
Klantbeoordeling8,7
00

t/m

Ostuni

Coming soon

Reset your mind met Marijke Fonteyn en Menno Siebinga

Zit je opgesloten in je eigen lichaam? Geen richting of toekomstperspectief. Stress, vermoeidheid, burn-out… Hoe geraak je hieruit en kom je weer in je eigen kracht. De training van Menno Siebinga is ontwikkeld door gedragswetenschappers…
Puglia
TOP experts!
Klantbeoordeling8,7
00

t/m

Ostuni

31 maart t/m 4 april 2020 - Ostuni (Italië)

Hervind je geluk en kracht (april 2020)

Stress, vermoeidheid, spanningen… je voelt je niet meer in balans en weet niet hoe eruit te geraken. Hoe zet je jezelf weer in de powermodus? Met het programma van Feike en Menno hervind je jouw kracht zowel mentaal als fysiek.

“Not all those
who wander are lost"

J.R.R. Tolkien

Reis gemist?

Geen zorgen; vul je gegevens in en wellicht komt er ergens een gaatje vrij en dan nemen we contact met je op. Dat doen we sowieso om je meer informatie te geven over ons reisaanbod.