fbpx
 

Bel mij terug

 

Stuur ons een mail

info@vaiforte.com

'Energiek en gelukkig op je werk én in je leven'

Ostuni (Italië) - 31 maart t/m 4 april 2020

Gelukkige en vitale mensen presteren beter, zijn meer in balans, kunnen gemakkelijker met verandering omgaan en durven keuzes te maken. Deze reis met Menno Siebinga en Feike Cats zorgt ervoor dat jij, je team, je medewerker(s) weer in eigen kracht komen te staan, zowel privé als in je werk. Wie of welk bedrijf wil dat nu niet? Maak nu die keuze om met ons mee te gaan.

Investeer in geluk...

Hoe zorg je ervoor dat jijzelf, jouw medewerkers of team vitaal blijven of in geval van nood weer snel en duurzaam herstellen? Stress, vermoeidheid, burn-out, geen toekomstperspectief meer zien… hoe ga jij hiermee om en zet je jezelf en je medewerkers weer in de powermodus? Met het programma van Feike en Menno investeer je in het geluk, de kracht van jezelf, medewerkers en je team; zowel fysiek als mentaal.

Menno Siebinga leert je de nodige technieken. Hoe breng je blijvende verandering tot stand en hoe behoud je die vervolgens? Feike Cats prikkelt je creativiteit en traint je op deze reis hoe je van elke dag een feestje kan maken.. Het verschil zit hem in details en Feike en Menno beheersen die tot in de puntjes.

Voor wie is deze reis?
• ondernemers die fysiek en mentaal een boost nodig hebben
• leidinggevenden die het rendement van zichzelf, medewerkers of een team willen vergroten
• werknemers die vast in hun werk zitten en nieuwe keuzes willen maken

Deze reis kunnen wij ook custom-made voor een bedrijf maken op een datum naar wens.

Go for it!

Wat kan je verwachten

Doelgerichte trainingen en professionele begeleiding door Menno Siebinga en Feike Cats in een prachtige omgeving.  Met het programma van Feike en Menno investeer je in het geluk, de kracht van jezelf, medewerkers en je team; zowel fysiek als mentaal.

 Alles tot in de puntjes verzorgd, vervoer, accommodatie, culinair genieten en ontspanning. Een totaalervaring met een luxe die is afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Wij geven jou alle tools zodat het enige wat je hoeft te doen, is aan jezelf te denken en werken.

Belangrijke informatie! Gezien de geografische ligging is deze reis niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Verder is het belangrijk om ook onze algemene voorwaarden en reisvoorwaarden te lezen. 

 

 • 5 dagen - 4 nachten
 • Vliegreis naar Ostuni (Zuid-Italië)
 • 2 top professionals Menno Siebinga en Feike Cats
 • Kleine groep tot maximaal
  12 personen
 • Volledig verzorgde reis, all-in
 • Groeps- en individuele sessies
 • Persoonlijke topbegeleiding tijdens de reis
 • 2.990,- p.p. all-in excl BTW
 • Liever in delen betalen? Dat kan!

Begeleidende coaches voor deze persoonlijke reis:

Feike Cats foto

Inspirator

:

Feike Cats

Feike is een van de meest inspirerende sprekers in zijn vakgebied. Zijn enthousiasme en unieke kijk op klanten zorgen ervoor dat je team weer de juiste focus krijgt en bovenal een stapje extra zet om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Een absolute aanrader voor een vernieuwde positieve flow binnen jouw organisatie!

Natuurlijk weet je dat een enthousiaste klant nieuwe klanten aanbrengt. En natuurlijk weet je dat enthousiaste medewerkers voor nieuwe medewerkers zorgen. En dat daarmee de kosten omlaag gaan en de opbrengsten omhoog. Toch is het ontzettend lastig om iedereen uit de organisatie klantgericht te laten handelen. Feike helpt je op deze reis om jouw medewerkers en klanten ambassadeurs van en voor jouw bedrijf of organisatie te maken. Klantgerichtheid loont in alle opzichten. Het is een feest om met klantgerichtheid bezig te zijn. Het is toch veel leuker om een compliment te krijgen dan een klacht? Het verschil zit hem in details en Feike zorgt ervoor dat jouw medewerkers tevreden klanten scoren.

ZZ#14_Menno_Siebinga_02_StefanKrofft-2019

Coach

:

Menno Siebinga

Als zorgprofessional heeft Menno vijftien jaar ervaring in de gezondheidszorg. Naast fysiotherapeut is hij voormalig wereldkampioen escrima, een in Nederland nauwelijks bekende vechtsport, maar bijvoorbeeld zeer populair op de Filipijnen. Siebenga gaf in binnen- en buitenland vitaliteitstrainingen aan ondernemers en bedrijven, van Nestlé tot de politie en van Akzo Nobel tot de Feyenoord Academy.

In 2006 was hij medeoprichter van het vermaarde festival BODY & Brein op Texel. Dat bracht hem tot samenwerking met een breed scala aan leraren en partners, waaronder Henk Kraaijenhof, Hersenstichting, Prof. dr. Margriet Sitskoorn en Hans van Breukelen.

Als fysiotherapeut op Texel richt hij zich de laatste jaren op ‘het transformeren van vijftigplussers in superouderen‘. ‘Mijn specialisatie zijn mensen boven de vijftig met klachten waarvan zijzelf of specialisten denken dat ze er maar mee moeten leren leven.’ Daar legt Siebenga zich niet bij neer. Vanuit de holistische benadering – body én brein – brengt hij mensen weer in beweging. Letterlijk en figuurlijk.


Onze reizen zijn inclusief:

Een reis met Vai Forte betekent dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat jij je experience zorgeloos kunt beleven. Je wordt volledig ontzorgd.

Vervoer, overnachtingen, eten en drinken, coaching, alles is perfect geregeld. Kwaliteit en een uitmuntende service gegarandeerd. We nemen je mee naar de beste lokale adressen om heerlijk culinair te genieten en ondernemen inspirerende activiteiten in de omgeving. Tijdens al deze activiteiten zijn ook de coaches aanwezig, ongedwongen, persoonlijk en steeds bereikbaar voor een gesprek of gewoon gezellig samen zijn. 

Nog voor de reis begint ontvang je van ons een welkomstpakket met een gepersonaliseerde koffer. Tijdens je verblijf laten we je kennis maken met bijzondere producten die voor je klaar staan. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke smaak en wensen! Wij geven jou alle tools om volledig op jezelf te focussen.

Bij terugkomst is het zeker niet meteen gedaan en houden we contact en zijn we bereikbaar voor jou.

Belangrijke informatie! Gezien de geografische ligging is deze reis niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Verder is het belangrijk om ook onze algemene voorwaarden en reisvoorwaarden te lezen. 

 • Alle coachingsessies in groep en individueel
 • Activiteiten en ontspanning
 • Vliegtickets heen & terug
 • 5 dagen - 4 nachten
 • Prachtige accommodatie
 • Vervoer ter plaatse
 • Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Culinair genieten bij lokale adresjes
 • Lokale dranken
 • Welkomstpakket en gepersonaliseerde koffer
 • Badkamerpakket met alle nodige producten (persoonlijk afgestemd)
 • 2.990 p.p. all-in excl BTW
 • Liever in delen betalen? Dat kan!

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.