fbpx
 

Bel mij terug

 

Stuur ons een mail

info@vaiforte.com

'Hervind je geluk en kracht, breng je leven weer in balans'

Ostuni (Italië) - 31 maart t/m 4 april 2020

Je ervaart spanningen en stress, krijgt hierdoor ook lichamelijke klachten.
Je voelt je niet meer in balans en weet niet meer hoe eruit te geraken.
Zit je vast in persoonlijke of werk gerelateerde situaties en zie je zelf geen oplossingen meer?
Menno Siebinga en Feike Cats helpen jou weer in je eigen kracht te komen.
Krijg inzichten in je leven en hervind je geluk.

 

Investeer in geluk...

Hoe zorg je ervoor dat je vitaal blijft en herstelt na een zware periode? Stress, vermoeidheid, burn-out, geen toekomstperspectief meer zien… hoe ga jij hiermee om en zet je jezelf weer in de powermodus? Met het programma van Feike en Menno investeer je in jouw geluk, de kracht van jezelf hervinden dit zowel mentaal als fysiek.

Menno Siebinga staat klaar om jouw lichamelijke klachten aan te pakken, te verlichten en te behandelen. Daarnaast leert hij je de nodige technieken aan hoe je verandering in stand kan houden ook na de reis en in je verdere leven. Een mentale en lichamelijke boost! 

Feike Cats prikkelt je mentale creativiteit en traint je op deze reis hoe je van elke dag een feestje kan maken. Hoe geraak je uit de negatieve spiraal, pak je lastige situaties aan en krijg je inzichten in wat je echt wilt in het leven. 

Het verschil zit hem in details en Feike en Menno beheersen die tot in de puntjes.

Voor wie is deze reis?
Voor iedereen die:

• fysiek en mentaal een boost nodig heeft
• die vast zit in persoonlijke- of werksituaties en daarin nieuwe keuzes willen maken
• die te maken heeft met burn-out, lichamelijke klachten, stress of spanningen

Go for it! Ga nu voor je geluk!

Wat kan je verwachten

Doelgerichte trainingen en professionele begeleiding door Menno Siebinga en Feike Cats in een prachtige omgeving.  Met het programma van Feike en Menno investeer je in het geluk, de kracht van jezelf dit zowel fysiek als mentaal.

Menno zorgt er tijdens deze reis voor dat je lichaam weer in balans komt en indien nodig krijg je de nodige fysiotherapie. Daarnaast coacht Menno jou ook mentaal, afgestemd op jouw persoonlijke situatie hoe je blijvend positieve verandering kan brengen in je leven. 

Feike geeft tijdens groepssessies de nodige omkadering hoe je gelukkiger in het leven kan staan. Ook zijn er 1 op 1 sessies waarbij Feike jou persoonlijk advies geeft. 

Naast de sessies is er ook ruimte voor ontspanning, gaan dinneren op bijzondere lokale adresjes, komt er een kok aan huis en gaan we de prachtige omgeving van Ostuni verkennen. 

Alles tot in de puntjes verzorgd, vervoer, accommodatie, culinair genieten en ontspanning. Een totaalervaring met een luxe die is afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Wij geven jou alle tools zodat het enige wat je hoeft te doen, is aan jezelf te denken en werken.

Belangrijke informatie! Gezien de geografische ligging is deze reis niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Verder is het belangrijk om ook onze algemene voorwaarden en reisvoorwaarden te lezen. 

 

 • 5 dagen - 4 nachten
 • Vliegreis naar Ostuni (Zuid-Italië)
 • 2 top professionals Menno Siebinga en Feike Cats
 • Aandacht voor lichaam en geest
 • Groeps- en individuele sessies
 • Kleine groep tot maximaal
  12 personen
 • Volledig verzorgde reis, all-in
 • Exclusief en professioneel
 • 2.990,- p.p. all-in*
 • 500 korting op de totaalprijs bij inschrijving met 2 personen
 • Liever in delen betalen? Dat kan! Contacteer ons.

Begeleidende coaches voor deze persoonlijke reis:

Feike Cats foto

Inspirator

:

Feike Cats

Feike is een van de meest inspirerende coaches in zijn vakgebied. Zijn enthousiasme en unieke kijk op het leven zorgen ervoor dat je van elke dag een feestje maakt. Hij prikkelt je mentale creativiteit en zorgt voor een vernieuwde positieve flow in jouw leven, dit zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

“Expert verleuker”, zo noemt Feike zichzelf. Hier word je toch gewoon vrolijk van! Feike wordt veel gevraagd voor workshops, presentaties en trainingen. Schrijver van de boeken “Theorie bestaat niet”, “Het inspiratieboek voor Klantenthousiasme” en “Verleuken kan iedereen”.

Tijdens onze reizen leert Feike jou hoe gelukkiger in het leven te staan en jouw leven en dat van anderen te verleuken. Een unieke kans om van deze top expert 1 op 1 advies te krijgen. Go for it!

ZZ#14_Menno_Siebinga_02_StefanKrofft-2019

Coach

:

Menno Siebinga

Als zorgprofessional heeft Menno vijftien jaar ervaring in de gezondheidszorg. Naast fysiotherapeut is hij voormalig wereldkampioen escrima, een in Nederland nauwelijks bekende vechtsport, maar zeer populair op de Filipijnen. Siebenga gaf in binnen- en buitenland v
italiteitstrainingen aan ondernemers en bedrijven, van Nestlé tot de politie en van Akzo Nobel tot de Feyenoord Academy.

Menno pakt jouw lichamelijke en mentale klachten aan. Vanuit zijn Holistische benadering leert hij jou de nodige technieken hoe je verandering in jouw leven tot stand kan brengen en blijvend behouden. Het ‘transformeren’ van mensen is dé specialiteit van Menno, mensen waarvan specialisten zeggen dat ze moeten leren leven met hun klachten is voor Menno een extra uitdaging. Met succes bracht hij vele mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk.


Onze reizen zijn inclusief:

Een inspiratiereis met Vai Forte betekent dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat jij je experience zorgeloos kunt beleven. Je wordt volledig ontzorgd.

Vervoer, overnachtingen, eten en drinken, alle sessies in groep of individueel, alles is perfect geregeld. Kwaliteit en een uitmuntende service gegarandeerd. We nemen je mee naar de beste lokale adressen om heerlijk culinair te genieten en ondernemen inspirerende activiteiten in de omgeving. 

Nog voor de reis begint ontvang je van ons een gepersonaliseerde koffer. Tijdens je verblijf laten we je kennis maken met bijzondere producten die voor je klaar staan. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke smaak en wensen! Wij geven jou alle tools om volledig op jezelf te focussen.

Bij terugkomst voorzien we ook nog de nodige opvolging en houden we contact. Ook dan staan we nog steeds voor jou klaar. 

 

Belangrijke informatie! Gezien de geografische ligging is deze reis niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Verder is het belangrijk om ook onze algemene voorwaarden en reisvoorwaarden te lezen. 

 • Alle coachingsessies in groep en individueel
 • Activiteiten en ontspanning
 • Vliegtickets heen & terug
 • 5 dagen - 4 nachten
 • Prachtige accommodatie
 • Vervoer ter plaatse
 • Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Culinair genieten bij lokale adresjes
 • Lokale dranken
 • Gepersonaliseerde koffer
 • 2.990 p.p. all-in*
 • 500 korting op de totaalprijs bij inschrijving met 2 personen
 • Liever in delen betalen? Dat kan! Contacteer ons.

Onze accommodatie: Dimora Celeste Ostuni

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.