fbpx

Is dit nu later?

Is dit nu later, als je groot bent? Ik snap geen donder van het leven, ik weet nog steeds niet wie ik ben. Is dit nu later? We spelen nog verstoppertje maar niet meer op het plein. En de meesten zijn geworden wat ze toen niet wilden zijn. Is dit nu later?
- Stef Bos -

  • 2 top coaches
  • Kleine groep (max 12 pers)
  • Exclusief & professioneel
  • Life-changing expierence
  • Volledig verzorgd (all-in)
  • Mooie locatie
  • Culinair genieten
  • Luxe accommodatie

Wie ben ik nu echt?

Wil jij weten wie je bent? 
Vraag jij je af ‘wat is het gemis’?
Loop je tegen een muur die je verhindert je volle potentieel te leven? 
Had je het leven voor jezelf groter, beter of hechter voorgesteld? 
Heb je jouw top bereikt en voel je geen vertrouwen, voldoening, geluk, rust,…? 
Ben je jaloers op het leven wat andere mensen leiden?

Onze coaches Ilse Voeten en Katrijn Desteghe nemen je mee op zoektocht naar jouw verlangens, jouw blokkades, jouw maskers die je draagt, jouw rouw om van daaruit je leven (weer) vorm te geven naar waar jij écht wil gaan en naar wie jij écht bent. Zij houden je de spiegel voor en laten je met een open blik kijken tot je zegt: “Dit ben ik. Ik hou van mezelf.”

Ilse en Katrijn gaan samen met jou op zoek naar die eerste stap van jouw nieuwe leven, waarin je leeft naar jouw diepste verlangen. Zij ondersteunen je om een richting in te slaan waar je echt voor jezelf kiest, in verbinding met de mensen die je graag ziet. Hoofd, hart en buik komen in balans. Zowel in groep als individueel wordt er gewerkt. Coaching, workshops, 1 op 1 sessies, meditaties, visualisaties, mantra en ook vrije tijd is belangrijk. Het wordt een week waar jij voluit in de creatie van jouw leven kan staan. Het is een omhelzen van je ‘oude ik’ om  je ‘nieuwe ik’ te ontmoeten. Wat was jouw zielenplan ook alweer? Op deze reis ga je er weer verbinding mee maken. We gaan op zoek naar je innerlijke kind, het kind dat je was toen de wereld nog aan je voeten lag.

Naast erkende coaches zijn Ilse en Katrijn ook hartsvriendinnen. Samen vormen zij het perfecte duo omdat ze elkaar versterken in hun aparte expertise. Als de ene het verstand is, is de andere het gevoel. En omgekeerd. Samen vormen ze Yin en Yang. Ze vonden elkaar in hun passie voor het systemisch gedachtengoed. Dat maakt dat ze zich er terdege bewust van zijn dat hun eigen plek in de wereld innemen de basis is voor geluk en balans. Die kennis geven ze graag door aan jou op deze bijzondere reis.

Onze geplande innerlijke groei reizen

Wij staan voor je klaar...

Onze top professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie. Zij zijn stuk voor stuk mensen met een brok aan ervaring en een autoriteit in hun vakgebied of specialisme. Tijdens de reis staan ze zelf ook middenin de groep en dat is uniek, want zo zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek.

Katrijn Desteghe

Verbinding, hét sleutelwoord van Katrijn. Verbinding met jezelf, je gezin, je familie, je bedrijf of werkgever,... Maar wat als de verbinding met iemand of iets niet meer volledig voelt? Of teveel wordt? Of verdwijnt? Katrijn begeleidt, ondersteunt en helpt om opnieuw verbinding te leggen met jou en jouw systeem.

Ilse Voeten

Ilse is zo iemand die de kracht in jou weer naar bovenhaalt. Op haar eigen unieke manier gaat ze met jou de diepte in om daarna het vuur in jou terug te vinden en een sterkere versie van jezelf te maken. Een zoektocht naar jouw innerlijk geluk, de kracht hervinden die jou doet stralen en uniek maakt.

Ronald & Julie

Wij zijn de bezielers en oprichters van Vai Forte. Gedurende een dag op reis is er veel afwisseling, wij plannen sessies in afwisselend met ontspanning en activiteiten om de regio te verkennen. Wij zijn er om jou te steunen, begeleiden en volledig te ontzorgen tot in de kleinste details. Kortom, wij regelen alles voor jou.

Ervaringen van onze deelnemers

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.