fbpx
 

Bel mij terug

 

Stuur ons een mail

info@vaiforte.com

'Reset your mind'
Persoonlijke reis

Coming soon

Zit je opgesloten in je eigen lichaam? Geen richting of toekomstperspectief. Stress, vermoeidheid, burn-out… Hoe geraak je hieruit en kom je weer in je eigen kracht. De training van Menno Siebinga is ontwikkeld door gedragswetenschappers en geeft je bewezen technieken om echt blijvende verandering tot stand te brengen. Coach Marijke Fonteyn verbindt jou weer met jouw eigen authentieke innerlijke kracht. Zin en richting geven. Bewust worden en bewust maken.

Forever life-changing...

Deze persoonlijke reis is voor iedereen die nu beslist om te veranderen en optimaal wil gaan leven! Alleen weet je op dit moment niet hoe je dit zelf gaat aanpakken. Daarom gaan wij jou de tools geven…

Menno Siebinga zal jou tijdens deze bijzondere life-changing experience de nodige technieken aanleren om blijvende verandering tot stand te brengen en vol te houden. In slechts 4 minuten ziet Menno jouw fysieke en mentale belastbaarheid hoe die er nu, op korte- en op lange termijn uitziet.

Kom in de meest optimale staat van je leven waarin je, je zowel het beste voelt als het beste presteert. Deze staat van zijn is gelinkt aan de meest gelukkige mensen ter wereld. Het is een staat die trainbaar is, zo zijn er 20 lifehacks die de flow van deze optimale staat vergroten. Toepasbaar in je hele leven (werk, privé, sport,…).

Het leven kan veel langer leuk blijven als je op tijd begint met het onderhoud van je lichaam en geest. Go for it!

Deze reis kunnen wij ook custom-made voor een bedrijf maken op een datum naar wens.

Wat kan je verwachten

Alles tot in de puntjes verzorgd, vervoer, accommodatie, culinair genieten en ontspanning. Een totaalervaring met een luxe die is afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Wij geven jou alle tools zodat het enige wat je hoeft te doen, is aan jezelf te denken.

Doelgerichte trainingen en professionele begeleiding door coach Menno Siebinga. Een ongedwongen aanpak met aandacht voor ieders doel en verhaal. Geen sprekerszaal, wel aan jezelf werken in een prachtige omgeving. 

Coach Marijke Fonteyn verbindt jou weer met jouw eigen authentieke innerlijke kracht. Zin en richting geven. Bewust worden en bewust maken. 

Het doel van deze reis is om jou de handvatten en inzichten te geven waarmee je verder kan in het leven en effectief doelen kan bereiken en een blijvende verandering kan vasthouden.

* Belangrijke informatie! Gezien de geografische ligging is deze reis niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Verder is het belangrijk om ook onze algemene voorwaarden en reisvoorwaarden te lezen.

 

 • Coming soon!
 • 5 dagen - 4 nachten
 • Vliegreis naar Ostuni
 • 2 coaches
 • Kleine groep tot maximaal
  12 personen
 • Volledig verzorgde reis
 • Persoonlijke topbegeleiding tijdens en na de reis
 • Genieten van lokaal
  eten & drinken
 • 2.750 p.p. all-in*
 • 500 korting op de totaalprijs bij inschrijving met 2 personen
 • Liever in delen betalen? Dat kan!

Begeleidende coaches voor deze persoonlijke reis:

ZZ#14_Menno_Siebinga_02_StefanKrofft-2019

Coach

:

Menno Siebinga

Als zorgprofessional heeft Menno vijftien jaar ervaring in de gezondheidszorg. Naast fysiotherapeut is hij voormalig wereldkampioen escrima, een in Nederland nauwelijks bekende vechtsport, maar zeer populair op de Filipijnen. Siebenga gaf in binnen- en buitenland v
italiteitstrainingen aan ondernemers en bedrijven, van Nestlé tot de politie en van Akzo Nobel tot de Feyenoord Academy.

Menno pakt jouw lichamelijke en mentale klachten aan. Vanuit zijn Holistische benadering leert hij jou de nodige technieken hoe je verandering in jouw leven tot stand kan brengen en blijvend behouden. Het ‘transformeren’ van mensen is dé specialiteit van Menno, mensen waarvan specialisten zeggen dat ze moeten leren leven met hun klachten is voor Menno een extra uitdaging. Met succes bracht hij vele mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Marijke Fonteyn

Coach

:

Marijke Fonteyn

Marijke Fonteyn is bezielster en oprichtster van de zeer succesvolle vzw ‘WonderWijven’, die inmiddels meer dan 23.000 leden telt. Hier verbindt zij vrouwen die met twee voeten in het leven staan, maar zich ook bewust zijn van hun intuïtie en daar schaamteloos naar handelen. Bezieling, verbinding, groei en spiritualiteit op haar eigenwijze manier bij de mensen brengen, dàt is wat Fonteyn doet. Zowel persoonlijk als voor bedrijven.

“Iedereen heeft een buikgevoel, een aanvoelen, maar de meeste mensen doen daar niets mee. Ondertussen is het duidelijk dat het luisteren en handelen naar je intuïtie een wereld van verschil maakt en een positieve wending kan geven aan het pad dat je bewandelt. Je intuïtie herkennen, dat kun je leren en je intuïtie gebruiken, dat doe je eigenlijk al veel meer dan je denkt.” Fonteyn spreekt ook uit eigen ervaring: “Ik heb heel lang in het bedrijfsleven gewerkt, tot ik in 2016 ziek werd. Dan begin je na te denken over wat er nu eigenlijk echt belangrijk is. WonderWijven is hier een logisch gevolg van. Ik heb de groep opgericht vanuit een eigen gemis naar een plek waar ik gewoon mezelf kon zijn en waar het hele plaatje klopt. Ik had geen doordachte strategie, ik handelde echt vanuit mijn gevoel.”

Vanuit haar eigen jarenlange ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven bundelt zij al haar kennis, met veel liefde en uiteraard ook intuïtie, tot eigenzinnige en persoonlijke trainingen voor bedrijven. Bedrijven die ervoor durven kiezen om instant én intrinsieke verandering en bewustzijn te creëren bij hun managers, maar die er tegelijk niet voor terugdeinzen om zélf ook feedback terug te krijgen. Doel is om mensen in hun eigen authentieke kracht te zetten en ook het bedrijf terug te verbinden met hun bezieling.

Zin en richting geven. Bewust worden en bewust maken. Blinde vlekken benoemen en de waarheid niet uit de weg gaan.

Kom met 2
en ontvang € 500 korting op totaalprijs

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.