fbpx

Relatiereizen

Hoe ga je als koppel om met verschillen in een relatie? Hoe kom je in een relatie van vergeving tot verzoening? Hoe kom je van vervreemding naar betrokkenheid? Wat kan je doen om je relatie intenser te maken? Alfons Vansteenwegen & Maureen Luyens leren jullie op deze reis hoe samen innerlijk te groeien.

Op reis met een ijzersterk duo...

Van een unicum gesproken! Alfons Vansteenwegen en Maureen Luyens, dé bekendste relatietherapeut en seksuologe van de Lage Landen gaan mee als coaches en zijn daarnaast zelf al vijftig jaar getrouwd. Werk en privéleven kunnen niet dichterbij elkaar liggen dan bij hen het geval is.

Waarom als koppel meegaan op deze reis?
In elke relatie zitten wel een aantal pijnpunten, maar hoe geraak je hier als koppel nu samen uit? Deze reis is gericht op koppels die ervoor gekozen hebben samen verder te gaan en innerlijk met zijn tweeën willen groeien. Door hun jarenlange ervaring en het helpen van meer dan honderden koppels zijn Alfons en Maureen dé professionals bij uitstek om jullie hierbij te helpen. Zij kunnen jullie leren aan de hand van concrete situaties hoe hierdoor te geraken en de nodige handvaten aan te reiken om je relatie intenser te maken:

Hoe verdiep je het contact met elkaar om tot een vernieuwde binding te komen?
Als koppel verschil je van elkaar: hoe ga je daarmee om?
Vele koppels kiezen voor een warme intimiteit: hoe kom je van vervreemding naar betrokkenheid?
Hoe kom je tot vergeving en verzoening?
Hoe kom je voor jezelf op binnen je relatie?

Alfons en Maureen reizen vanaf het begin samen met ons mee naar één van onze prachtige locaties, zo ontstaat er meteen een heel persoonijk contact. Ook tijdens de reis staan ze middenin de groep. Een professioneel programma in een ongedwongen sfeer. Afwisselend zullen er groepssessies en partnersessies voorzien worden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over relaties en seksualiteit, tijdens de partnersessies zowel met Alfons als Maureen wordt er dieper ingegaan op jullie persoonlijke situatie en gericht begeleiding gegeven. 

Naast de sessies is er ook tijd voor ontspanning, culinair genieten en het ontdekken van de regio. Het is net deze combinatie van samen op reis gaan, professionele therapie volgen én genieten dat deze beleving uniek maakt.

Onze geplande relatiereizen binnenkort online!

Wij staan voor je klaar...

Onze top professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie. Zij zijn stuk voor stuk mensen met een brok aan ervaring en een autoriteit in hun vakgebied of specialisme. Tijdens de reis staan ze zelf ook middenin de groep en dat is uniek, want zo zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek.

Maureen Luyens

Seks, relaties, vreemdgaan of single door het leven... Al jaren verdiept Maureen zich in deze thema's en schreef er diverse bestsellers over. Dankzij haar jarenlange therapeutische ervaring is zij een autoriteit in haar vakgebied. Aan de hand van concrete situaties geeft zij elk koppel de nodige inzichten.

Alfons Vansteenwegen

Dé bekendste relatietherapeut van de Lage Landen. Zijn boek "Liefde is een werkwoord" werd niet alleen een bestseller maar ook een begrip. Dat liefde een werkwoord is wordt vaak begrepen als dat liefde iets lastigs is. Het is niet omdat iets niet vanzelf gaat dat het niet de moeite waard is. Ga jij met Alfons mee op relatiereis?

Ronald & Julie

Wij zijn de bezielers en oprichters van Vai Forte. Gedurende een dag op reis is er veel afwisseling, wij plannen sessies in afwisselend met ontspanning en activiteiten om de regio te verkennen. Wij zijn er om jou te steunen, begeleiden en volledig te ontzorgen tot in de kleinste details. Kortom, wij regelen alles voor jou.