fbpx

Hoe ga je verder na een verlies
door zelfdoding?

Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding kan dat op verschillende manieren traumatisch voor je zijn. Hoe kan je weer verder in het leven met dit blijvend en vaak ook onbegrepen verlies.

  • 2 top coaches
  • Kleine groep (max 12 pers)
  • Exclusief & professioneel
  • Life-changing expierence
  • Volledig verzorgd (all-in)
  • Mooie locatie
  • Culinair genieten
  • Luxe accommodatie

Ga mee op reis met Manu Keirse en Pascale de Vries...

Deze reis heeft als specifiek thema “het verlies van een dierbare na zelfdoding”. Het rouwproces na zelfdoding verloopt vaak anders. Er kunnen vele tegenstrijdige gevoelens zijn, onopgeloste vragen, schuldgevoelens, kwaadheid of gevoelens van schaamte naar de buitenwereld toe. Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding kan dat op verschillende manieren traumatisch voor je zijn. Hoe kan je zelf mentaal of lichamelijk herstellen na deze traumatische ervaring en hoe kan je weer verder in het leven met dit blijvend verdriet.

Manu Keirse en Pascale de Vries zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de individuele sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal. Ook kan je op deze reis steun en erkenning vinden in het contact met andere nabestaanden.

Onze coaches reizen vanaf het begin met je mee en dat is uniek, want zo krijg je een heel persoonlijk contact, steeds bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek. Een professioneel programma in een ongedwongen sfeer met aandacht voor ieders verhaal. Naast de sessies is er ook tijd voor ontspanning, culinair genieten en het ontdekken van de regio. 

Geplande verliesreizen rond zelfdoding

Wij staan voor je klaar...

Onze top professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie. Zij zijn stuk voor stuk mensen met een brok aan ervaring en een autoriteit in hun vakgebied of specialisme. Tijdens de reis staan ze zelf ook middenin de groep en dat is uniek, want zo zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek.

Pascale de Vries

Pascale is gediplomeerd coach, naast haar opleidingen neemt Pascale vooral ook haar eigen levenservaring mee. Hoe het overlijden van haar broer door zelfdoding een enorme impact had op haar eigen leven en werk. Zij maakt graag verbinding met jou met oprechte aandacht vanuit haar hart en met haar hoofd.

Manu Keirse

Zijn hele leven staat in het teken van anderen helpen omgaan met verlies en verdriet. Manu Keirse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste rouwexperts. Toch noemt hij zichzelf liever geen expert, 'de echte experts zijn mensen die verdriet beleven en mij hun diepste gevoelens toevertrouwen, zij zijn mijn professoren'.

Ronald & Julie

Wij zijn de bezielers en oprichters van Vai Forte. Gedurende een dag op reis is er veel afwisseling, wij plannen sessies in afwisselend met ontspanning en activiteiten om de regio te verkennen. Wij zijn er om jou te steunen, begeleiden en volledig te ontzorgen tot in de kleinste details. Kortom, wij regelen alles voor jou.

Ervaringen van onze klanten