fbpx

Hoe ga je verder na verlies en verdriet?

Tijdens deze reizen leer je alles over omgaan met rouw, verlies en verdriet.
Heb jij of iemand uit jouw nabije omgeving te maken met een ernstig verlies? Wij helpen jou hierbij. Het verlies van een dierbare, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, verlies van je werk, leven met iemand met een beperking, verlies door onrecht... Je weet hierdoor niet meer hoe je verder moet in het leven...

Op reis met Manu Keirse...

NOG TWEE PLAATSEN BESCHIKBAAR! 

We nemen je mee naar één van onze prachtige locaties waar Manu Keirse, dé verliesexpert bij uitstek, jou persoonlijk en exclusief zal begeleiden. Manu reist vanaf het begin met ons mee en dat is uniek, want zo krijg je een heel persoonlijk contact, steeds bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek. Tijdens de reis worden zowel groeps- als individuele 1 op 1 sessies voorzien. Een professioneel programma in een ongedwongen sfeer met aandacht voor ieders verhaal. Naast de sessies is er ook tijd voor ontspanning, culinair genieten en het ontdekken van de regio. 

Mensen in verdriet en hun omgeving stellen zich allerlei vragen: Is het normaal dat je je na maanden nog zo verdrietig voelt? Is het ooit nog mogelijk om weer van het leven te genieten? Is het normaal dat je na een jaar nog kan huilen om de dood van je moeder? Reageert ieder mens op dezelfde manier? Is het juist dat de tijd ‘alle wonden heelt’? Hoe kan je iemand in verdriet helpen en troosten? Manu geeft je alle antwoorden.

Om verlies te overleven moet je rouwarbeid verrichten. Je kan mensen hierbij helpen of ze het, onbewust, moeilijker maken. Manu Keirse leert jou inzichten te krijgen in wat helpt en wat niet helpt om te overleven in deze moeilijke situaties. Meer weten kan je in verdriet helpen om je eigen reacties en gevoelens te verstaan en je beter te handhaven op moeilijke momenten.  Als omgeving kan je leren de juiste ondersteuning te bieden en mensen in die cruciale periode van hun leven niet in de steek te laten. 

Elk eind geeft een nieuw begin...

Manu Keirse en Pascale de Vries nemen je mee naar Madeira van 19 t/m 26 maart 2022. NOG TWEE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Wanneer verlies in je leven komt zal het ergens een keer aandacht van je vragen. Je loopt daarin je eigen pad in je eigen tempo en op jouw moment. Ondanks dat verlies zo bij het leven hoort kan het behoorlijk ontwrichtend zijn, of het nou recentelijk is gebeurd of al langer geleden. Hoe verweef je het verlies in jouw wereld die veranderd is? Hoe kan je zonder los te hoeven laten verder? In de liefde blijf je immers voor altijd verbonden.

Op deze bijzondere reis wordt er zowel in een groep als individueel gewerkt. De begeleiding bestaat uit coaching en 1 op 1 sessies. Pascale maakt graag gebruik van systemisch werk door individuele opstellingen, visualisaties en creativiteit. We gaan de natuur in, zoeken de stilte en het licht op en komen op adem. We doen dat wat er voor jou nodig is om tot de kern te komen. Hoe kan je weer in verbinding komen met de veranderde wereld om je heen en bovenal hoe kom je weer in verbinding met jezelf? 

Door met compassie af te stemmen en ook met humor, maakt Pascale verbinding en probeert ze zoveel mogelijk in het nu te zijn. Wat is er nu nodig om op verhaal te komen. Wat is je verlangen? Misschien heb je eerst terug te keren en te ordenen om te kunnen helen. Pascale loopt graag mee op je pad, om te zijn met dat wat er is, om ideeën vast te leggen, om stil te staan, extra diep adem te halen en ook om te genieten van de plek waar je je op dat moment bevindt. Ze begeleidt je om meer inzicht te krijgen in je eigen kunnen en je dromen om je hart weer op te halen.

Pascale is een gediplomeerd en ervaren coach, staat positief in het leven en vindt het heel belangrijk om iemand te zien zoals hij of zij is. Ze vindt openheid een groot goed om te leren van elkaar en van het leven. Pascale heeft de nodige levenservaring rondom rouw en verlies. Waarbij het verlies van haar broer door zelfdoding een grote rol heeft gespeeld. 

“Na het overlijden van mijn broer door suïcide heb ik letterlijk stil moeten staan om het verlies aan te kunnen kijken. Ik heb opnieuw leren ordenen en herschikken. Ik heb weer gezien hoe thema’s als loyaliteit, aanpassen en zwijgen doorwerken over generaties in mijn systeem. Door hulp te zoeken en meer te gaan lopen kon ik opnieuw afstemmen op wie ik nu ben. Ik ben gaan herontdekken wat voor mij waardevol is. Ik doe weer wat voor mij goed voelt en waar ik blij van word. Op zoek naar de vonk en het geluk! Ik zie dat elke dag de zon op komt. Ook naast het verdriet en het gemis, de liefde blij

 

Onze geplande rouw- en verliesreizen

Verliesreis met Manu Keirse en Pascale de Vries

19 maart t/m 26 maart Ostuni

€ 3.250
p.p. all inclusive

Manu Keirse en Pascale de Vries zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 19/03/2022 tot 26/03/2022
Je gaat met eigen vervoer vanuit NL/BE naar Eindhoven.
We vliegen samen van Eindhoven Airport naar Brindisi
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen.

Lees onze algemene voorwaarden.

Verliesreis met Manu Keirse en Manuela May

21 mei t/m 28 mei Ostuni

€ 3.250
p.p. all inclusive

Manu Keirse zal jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 21/05/2022 tot 28/05/2022
Vliegen van Eindhoven naar Brindisi
Accommodatie: we verblijven in een luxe accommodatie in het prachtige Ostuni (Zuid-Italië), alle info zie onze pagina Ostuni
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen.

Lees onze algemene voorwaarden.

Verliesreis met Manu Keirse

19 november t/m 26 november Ostuni

€ 3.250
p.p. all inclusive

Manu Keirse en Manueala May zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 19/11/2022 tot 26/11/2022
Vliegen van Eindhoven naar Brindisi
Accommodatie: we verblijven in een luxe accommodatie in het prachtige Ostuni (Zuid-Italië), alle info zie onze pagina Ostuni
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen.

Lees onze algemene voorwaarden.

Wij staan voor je klaar...

Onze top professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie. Zij zijn stuk voor stuk mensen met een brok aan ervaring en een autoriteit in hun vakgebied of specialisme. Tijdens de reis staan ze zelf ook middenin de groep en dat is uniek, want zo zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek.

Manu Keirse

Zijn hele leven staat in het teken van anderen helpen omgaan met verlies en verdriet. Manu Keirse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste rouwexperts. Toch noemt hij zichzelf liever geen expert, 'de echte experts zijn mensen die verdriet beleven en mij hun diepste gevoelens toevertrouwen, zij zijn mijn professoren'.

Katrijn Desteghe

Verbinding, hét sleutelwoord van Katrijn. Verbinding met jezelf, je gezin, je familie, je bedrijf of werkgever,... Maar wat als de verbinding met iemand of iets niet meer volledig voelt? Of teveel wordt? Of verdwijnt? Katrijn begeleidt, ondersteunt en helpt om opnieuw verbinding te leggen met jou en jouw systeem.

Ilse Voeten

Ilse is zo iemand die de kracht in jou weer naar bovenhaalt. Op haar eigen unieke manier gaat ze met jou de diepte in om daarna het vuur in jou terug te vinden en een sterkere versie van jezelf te maken. Een zoektocht naar jouw innerlijk geluk, de kracht hervinden die jou doet stralen en uniek maakt.

Manuela Pieterse-May

Hoe donker het leven ook kan zijn, er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Manuela verloor haar dochter Ximena op vijtienjarige leeftijd en maakte de hel mee, ondanks het diepe donkere dal hervond zij de kracht om de zon weer te zien schijnen. Manuela kan ook jou inspireren positiviteit te halen uit een negatieve ervaring.

Pascale de Vries

Pascale is gediplomeerd coach, naast haar opleidingen neemt Pascale vooral ook haar eigen levenservaring mee. Hoe het overlijden van haar broer door zelfdoding een enorme impact had op haar eigen leven en werk. Zij maakt graag verbinding met jou met oprechte aandacht vanuit haar hart en met haar hoofd.

Ronald & Julie

Wij zijn de bezielers en oprichters van Vai Forte. Gedurende een dag op reis is er veel afwisseling, wij plannen sessies in afwisselend met ontspanning en activiteiten om de regio te verkennen. Wij zijn er om jou te steunen, begeleiden en volledig te ontzorgen tot in de kleinste details. Kortom, wij regelen alles voor jou.

Ervaringen van onze deelnemers

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.