fbpx

Hoe ga je verder na verlies en verdriet?

Tijdens onze reizen leer je alles over omgaan met rouw, verlies en verdriet. Heb jij of iemand uit jouw nabije omgeving te maken met een ernstig verlies zoals een partner, kind, ouder, broer, zus of andere dierbare? Leef je met iemand met een beperking en weet je hierdoor niet meer hoe je verder moet in het leven? Wij kunnen je hierbij helpen en de juiste handvaten geven...

Op reis met Manu Keirse...

SEPTEMBER VOLZET!

Drie dagen exclusieve begeleiding door Manu, opgevolgd door Ilse en Katrijn
We nemen je mee naar één van onze prachtige locaties waar Manu Keirse, dé verliesexpert bij uitstek, jou persoonlijk en exclusief de eerste drie dagen van de reis zal begeleiden. Manu reist vanaf het begin met ons mee en dat is uniek, want zo krijg je een heel persoonlijk contact, steeds bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek. Tijdens de reis worden zowel groeps- als individuele 1 op 1 sessies voorzien. Een professioneel programma in een ongedwongen sfeer met aandacht voor ieders verhaal. Naast de sessies is er ook tijd voor ontspanning, culinair genieten en het ontdekken van de regio. 

Persoonlijke hulp en begeleiding bij jouw verwerkingsproces
Mensen in verdriet en hun omgeving stellen zich allerlei vragen: Is het normaal dat je je na maanden nog zo verdrietig voelt? Is het ooit nog mogelijk om weer van het leven te genieten? Is het normaal dat je na een jaar nog kan huilen om de dood van je moeder? Reageert ieder mens op dezelfde manier? Is het juist dat de tijd ‘alle wonden heelt’? Hoe kan je iemand in verdriet helpen en troosten? Manu geeft je alle antwoorden.

Met verkregen inzichten jezelf of anderen verder helpen
Om verlies te overleven moet je rouwarbeid verrichten. Je kan mensen hierbij helpen of ze het, onbewust, moeilijker maken. Manu Keirse leert jou inzichten te krijgen in wat helpt en wat niet helpt om te overleven in deze moeilijke situaties. Meer weten kan je in verdriet helpen om je eigen reacties en gevoelens te verstaan en je beter te handhaven op moeilijke momenten.  Als omgeving kan je leren de juiste ondersteuning te bieden en mensen in die cruciale periode van hun leven niet in de steek te laten. 

Jezelf hervinden na een verlies..

NIEUWE REIS VAN 5 TOT 12 OKTOBER 2022!! 

Hoe ga je verder in het leven na (of tijdens) verlies en verdriet? Maar hoe vind je vooral ook jezelf weer terug in dit nieuwe leven? Katrijn Desteghe en Ilse Voeten helpen jou deze reis inzichten te verkrijgen in jouw verlies en verdriet, maar vooral ook in jezelf. Het is hun missie mensen te ondersteunen en hun doel in het leven weer helder te krijgen.

Wanneer je iets of iemand dierbaar verliest, verlies je vaak ook een stuk van jezelf. Hoe kan je de kracht in jezelf hervinden, wat waren of zijn jouw verlangens, jouw blokkades, de maskers die je draagt, jouw rouw om vandaar uit je leven (weer) vorm te geven, welke richting wil je uitgaan… Ilse en Katrijn zijn beiden systemisch geschoold, met elk hun expertise. Hierdoor zijn zij de uitgelezen personen om vanuit hun eigen ervaring en naar methode van Manu Keirse jou te begeleiden in je zoektocht naar jouw innerlijke rust. Katrijn ging in 2020 mee op de reis met Manu Keirse en is reeds enkele jaren ervaren overlijdensdoula en rouwcoach/traumatherapeut, ook is zij familieopsteller. Ilse begeleidt dagelijks mensen die ervoor kiezen om hun oude weg in stress en burn-out om te zetten naar veerkracht en energie. Zij is zeer bedreven in het vormgeven van jouw verborgen innerlijke ik.

Er wordt zowel gewerkt in groep als individueel. Ilse en Katrijn staan zelf mee midden in de groep, zij reizen mee als coach/therapeut maar delen ook hun eigen persoonlijke verhaal. Het wordt een week waar jij voluit in de creatie van jouw leven kan staan. Het is een omhelzen van je ‘oude ik’ om  je ‘nieuwe ik’ te ontmoeten.

Onze geplande rouw- en verliesreizen

Verliesreis met Manu Keirse, Katrijn Desteghe en Ilse Voeten

25 september tm 2 oktober Ostuni (vol)

€ 3.250
p.p. all inclusive

VOLZET!

Manu Keirse, Katrijn Desteghe en Ilse Voeten zullen jou tijdens deze reis zowel in groep als persoonlijk (1 op 1 therapie) begeleiden. Tijdens de groepssessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet, tijdens de persoonlijke sessies wordt er dieper ingegaan op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 25 september tot 2 oktober 2022
Vliegen van Eindhoven naar Brindisi
Accommodatie: we verblijven in onze eigen luxe accommodatie Villa Gufo in het prachtige Ostuni (Zuid-Italië), je beschikt over een aparte slaapkamer met privé badkamer. Zie onze pagina Ostuni
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen indien het programma en weer dat toelaten.

Lees onze algemene voorwaarden.

Jezelf hervinden na verlies... met Ilse Voeten & Katrijn Desteghe

5 tm 12 oktober Ostuni

€ 3.250
p.p. all inclusive

Tijdens deze reis zullen Katrijn Desteghe en Ilse Voeten jou begeleiden hoe je verder kan gaan in het leven na verlies en verdriet. Ook nemen ze je mee op zoektocht naar jouw verlangens, jouw blokkades, jouw maskers die je draagt, jouw rouw om van daaruit je leven (weer) vorm te geven naar waar jij écht wil gaan en naar wie jij écht bent. Dit zowel in groepssessies (algemene omkadering) als 1 op 1 sessies gericht op jouw persoonlijk verhaal.

Data: van 5 tot 12 oktober 2022
Vliegen van Eindhoven naar Brindisi
Accommodatie: we verblijven in onze eigen luxe accommodatie Villa Gufo in het prachtige Ostuni (Zuid-Italië), je beschikt over een aparte slaapkamer met privé badkamer. Zie ook onze pagina Ostuni
Prijs: € 3.250 p.p. (8 dagen) inclusief vluchten heen & terug, vervoer ter plaatse, accommodatie en faciliteiten, alle sessies in groep en individueel, maaltijden (ontbijt, lunch, diner inclusief lokale dranken), activiteiten en uitstappen indien het programma en weer dat toelaten.

Lees onze algemene voorwaarden.

Wij staan voor je klaar...

Onze top professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie. Zij zijn stuk voor stuk mensen met een brok aan ervaring en een autoriteit in hun vakgebied of specialisme. Tijdens de reis staan ze zelf ook middenin de groep en dat is uniek, want zo zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek.

Manu Keirse

Zijn hele leven staat in het teken van anderen helpen omgaan met verlies en verdriet. Manu Keirse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste rouwexperts. Toch noemt hij zichzelf liever geen expert, 'de echte experts zijn mensen die verdriet beleven en mij hun diepste gevoelens toevertrouwen, zij zijn mijn professoren'.

Katrijn Desteghe

Verbinding, hét sleutelwoord van Katrijn. Verbinding met jezelf, je gezin, je familie, je bedrijf of werkgever,... Maar wat als de verbinding met iemand of iets niet meer volledig voelt? Of teveel wordt? Of verdwijnt? Katrijn begeleidt, ondersteunt en helpt om opnieuw verbinding te leggen met jou en jouw systeem.

Ilse Voeten

Ilse is zo iemand die de kracht in jou weer naar bovenhaalt. Op haar eigen unieke manier gaat ze met jou de diepte in om daarna het vuur in jou terug te vinden en een sterkere versie van jezelf te maken. Een zoektocht naar jouw innerlijk geluk, de kracht hervinden die jou doet stralen en uniek maakt.

Ervaringen van onze deelnemers

Ik ga ervoor en wil mee...

Vul onderstaand jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze reis van A tot Z door te spreken. Uiteraard zit je in deze fase van het proces nog nergens aan vast.