fbpx

Ga ervoor, Go for it!

Daarmee vatten we in twee woorden de kern van onze missie samen.
Niet als een schip in een veilige haven. Maar de volle zee op, koersen, stroomversnellingen pakken, golven trotseren, stormen overwinnen. Kortom: leven en ondernemen!

Life-changing...

Vai Forte richt zich op de Nederlandse en Belgische markt en zet mensen aan er (weer) voor te gaan. Voor passies, missies, doelen, talenten. Gelukkig zijn, in je eigen kracht staan, succes hebben, maar ook verlies, zoals rouwbegeleiding, rouwverwerking en rouwtherapie, privé en zakelijk. De resultaten boeken die je écht voor ogen hebt zowel mentaal als fysiek. 

Met inspirerende reizen naar unieke locaties in Portugal, Italië, Nederland en België boren en scherpen we talenten aan, geven we passie alle ruimte en laten we mensen prestaties verrichten die ze nooit van zichzelf hadden verwacht. Werken aan ontplooiing en ontwikkeling, dat is waar Vai Forte voor staat. Maar dan wel op een manier die je – we zijn zo vrij – naar alle waarschijnlijkheid (nog) niet gewend bent.

Onze reizen resulteren in life- changing experiences. Door een unieke en onvergelijkbare mix van inspirerende begeleiders, coaches, inspirators én uitdagende activiteiten in een bijzondere omgeving, resetten we je mind en dagen we je uit (weer) stappen vooruit te zetten.

Ga jij er ook voor?

Waar wij voor staan:

Exclusief & onvergetelijk

Onze business- en persoonlijke reizen zijn life-changing experiences. Door een unieke mix van inspirerende sprekers, coaches en uitdagende activiteiten in een bijzondere omgeving, leren we je een andere kijk te krijgen op complexe of uitdagende situaties.

High-end locaties

Wij brengen je naar de prachtigste locaties waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Het kleinste detail krijgt de grootste aandacht. Zodat jij kunt genieten in een prettige en inspirerende omgeving.

Top notch mensen

Coaches en sprekers worden door ons naadloos gematcht met het doel of onderwerp van de reis én de groep. Onze nationale en internationale professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie.

Tailormade
experiences

Een reis met Vai Forte komt nooit standaard van de plank, maar is altijd een unieke maatwerk experience. Reislocatie, coaches/sprekers en programma worden perfect afgestemd op de doelstelling van het individu of groep.

Dave Huizinga, van ondernemer naar inspirator én gastheer...

"Uit eigen ervaring weten Anne en ik hoe belangrijk het is om eens uit je vertrouwde omgeving te stappen".