fbpx

Rouwvakantie bij Vai Forte

Het verkennen van onbekend terrein, het horen van verschillende talen, het ervaren van verschillende verhalen, eten, geuren, geluiden, bezienswaardigheden, overtuigingen en rituelen.

Het verliezen van dierbaren is iets dat we allemaal zullen ervaren, waarschijnlijk vele malen. Hoe ieder van ons rouwt, is individueel, maar wat ik kan zeggen uit ervaring en door getuige te zijn van anderen, is dat reizen diepgaand genezend kan zijn.

Rust en bezinning zijn essentiële onderdelen van een succesvol en gelukkig leven. Vai Forte geeft jou de waardevolle kans is om jou te ondersteunen bij verlies en verdriet te verwerken.

Reis mee met Vai Forte

Volledig verzorgde groepsreizen, waarbij jouw proces centraal staat.

Wij staan voor je klaar...

Onze top professionals begeleiden, geven advies en fungeren als klankbord. Ook na de reis. Inspireren en doelen bereiken is hun missie. Zij zijn stuk voor stuk mensen met een brok aan ervaring en een autoriteit in hun vakgebied of specialisme. Tijdens de reis staan ze zelf ook middenin de groep en dat is uniek, want zo zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar voor advies of gewoon een goed gesprek.

Manu Keirse

Zijn hele leven staat in het teken van anderen helpen omgaan met verlies en verdriet. Manu Keirse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste rouwexperts. Toch noemt hij zichzelf liever geen expert, 'de echte experts zijn mensen die verdriet beleven en mij hun diepste gevoelens toevertrouwen, zij zijn mijn professoren'.

Katrijn Desteghe

Verbinding, hét sleutelwoord van Katrijn. Verbinding met jezelf, je gezin, je familie, je bedrijf of werkgever,... Maar wat als de verbinding met iemand of iets niet meer volledig voelt? Of teveel wordt? Of verdwijnt? Katrijn begeleidt, ondersteunt en helpt om opnieuw verbinding te leggen met jou en jouw systeem.

Ilse Voeten

Ilse is zo iemand die de kracht in jou weer naar bovenhaalt. Op haar eigen unieke manier gaat ze met jou de diepte in om daarna het vuur in jou terug te vinden en een sterkere versie van jezelf te maken. Een zoektocht naar jouw innerlijk geluk, de kracht hervinden die jou doet stralen en uniek maakt.

Manuela Pieterse-May

Hoe donker het leven ook kan zijn, er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Manuela verloor haar dochter Ximena op vijtienjarige leeftijd en maakte de hel mee, ondanks het diepe donkere dal hervond zij de kracht om de zon weer te zien schijnen. Manuela kan ook jou inspireren positiviteit te halen uit een negatieve ervaring.

Ronald & Julie

Wij zijn de bezielers en oprichters van Vai Forte. Gedurende een dag op reis is er veel afwisseling, wij plannen sessies in afwisselend met ontspanning en activiteiten om de regio te verkennen. Wij zijn er om jou te steunen, begeleiden en volledig te ontzorgen tot in de kleinste details. Kortom, wij regelen alles voor jou.

Aanbod van Vai Forte

Onze reizen zijn all-in, dus incl. vluchten, vervoer, eenpersoonskamer in een prachtige accommodatie, (lokaal) eten & drinken, coaching, groepssessies (ook mogelijkheid voor ochtendmeditatie en familie-opstelling) en diverse uitstappen.

Zo gaan wij tussendoor de regio verkennen, naar de zee (zwemmen of van een rots duiken), wandelen, een stadje bezichtigen, restaurantjes bezoeken en een schitterende zonsopkomst ervaren (mits het weer het toelaat). Verder is tijd en ruimte voor jezelf om te zwemmen, lezen en is er ook een heerlijk zwembad aanwezig.

Tussendoor en afhankelijk van welke reis je kiest staan onze specialisten Manu, Pascale, Katrijn, Ilse en Manuela en natuurlijk Julie en ik (Ronald) voor je klaar.

Ervaringen van onze deelnemers